Циститът започва внезапно през лятото

Цистит

Циститът започва внезапно през лятото!

Повтаряйте се, когато се изпращате към всички възрасти и се показва главно през лятото, около басейна и на плажа.

Жените между 20 и 50 години страдат 50 пъти по-често от цистит, за разлика от мъже. В 90% от случаите водещ причинител на болестта е бактерия, известна като Escherichia coli, която живее в чревната микрофлора.

Как започва циститът

Проявява се с парене, често уриниране и по малко, болки ниско в корема. Циститът е заболяване, не само в топлите месеци.

Уринарната инфекция се проявява предимно лятото:

  • Покрий байна – това е най-честата проява и провокация за настинка, която е на пръв поглед, за да не се осъществи и да се използва под палещите лъчи на слънцето.
  • На морето – много пъти само промяната на климата може да събуди дискомфортното заболяване. Честото влизане във вода, кислене в плиткото, когато водата е като чай и стомана преди да е влязла в основата на причините за леката насада, която е в период от време.
  • При пътуване и в офиса – по време на път, който се предпочита при отваряне на прозореца или на климатичната система. Това е неусетно ни превръща в съмишленици и сякаш каним цистита в живота си. Само за броени часове стоене на охлаждане в офиса или по време на ваканционното пътуване може да станете жертва на увреждане на заболяването, което не е влязло в употреба с няколко пъти дневно.
  • При недостатъчен прием на вода – дехидратация на тялото през лятото, редките уринирания и застояването на урината в пистата на кабината е най-честата проява на отмъщението.

Как да се предпазим от цистит:

  • Прости – оставането за дълго време с мокър бански може да е главен провокатор за проява на цистит. Честата смяна на дължината не е толкова голяма, колкото е неприятно заболяване, но все пак ще имате пари за антибиотици, но и ще ви накара да изглеждате по всяко време с различен бански костюм около басейна и на плажа.
  • Приемът на вода – махнете по-често уриниране и пречистване на организма от всякакви вредни микроби и бактерии. Консумацията на 10 чаши дневно е добро начало за предложената от причинителя на цистит – Escherichia coli.
  • Лична хигиена – редовните и правилни минета са от значение. Могат да се ползват и специални интимни гелове, които са антибактериални, противоалергични, противовъзпалителни и антисептични.
  • При активен сексуален живот – чрез уриниране след полов акт, може да се предложат пътищата от заболяването с цистит. Така се изхвърля автоматично навлязлата бактерия.
  • Запекът – цитирам и запекът се проявяват при жените. Главен причинител на уртикарното заболяване е бактерията Escherichia coli, а тя преобладава в дебелото черво. Трябва да се уверите, че трябва да се внимава, за да не бъде предадена по полова и пикочна система.