Топ съвети да си супер мацка всеки ден

супер мацка

Искаш да си супер мацка?

Искаш да си перфектна, на всяко място, както в дома, така и на купона, в офиса, по време на отпуската. Предлагаме ти топ съвети за да си супер мацка всеки ден:

Купон

Помни, че добрият гост не прекалява с чашките. Той изглежда блестящо. Специалистите в областта съветват, че е по-добре да си прекалено наконтен, отколкото прекалено небрежен. По това и околните могат да преценят, колко усилия си положила; Не закъснявай, независимо дали става дума за парти, среща или работа; Избери качествен подарък. Без значение, дали става дума за бутилка вино или луксозни бонбони;

Контактувай по възможност с всички, а за да разчупиш леда използвай фразата: „От къде се познавате с домакина“; Предложи на домакина да помогнеш в сервирането или нещо друго; На следващия ден не забравяй да благодариш за купона. Прати съобщение на пощата, във Facebook или на и-мел.

За срещата

Съществуват писани и неписани правила във всяка връзка и ако нямаш богат опит, предлагаме ти: Никога не търси един мъж повече от два пъти, ако той не върне междувременно жеста. Остави съобщение на гласовата поща.

Помни, че на първа среща плаща мъжът, само ако не си го поканила ти или мястото не е по джоба му. Може да предложиш и да разделите сметката, за да си още по-супер мацка. Помни още, че колкото и модерна „мацка“ да си, не бива първа да пристъпваш към плътската стъпка. Друг е въпроса, ако имаш супер идея, как да стане това, за да направи силно впечатление.

Без гадже и ангажимент

Ако си свободна, а в това няма нищо лошо, винаги може да опиташ:

  • Секс с мъж, който не е твоя тип, но адски те привлича.
  • Включи в програмата си разглеждане на изложби, театрални постановки, оперни концерти. Там мъжете винаги се оглеждат.
  • Организирай си пътуване в далечна дестинация, напълно сама супер мацка. Може да е и национално турне за намиране на Него/Нея. Ще се убедиш, как самото изживяване зарежда с еуфория.
  • Инвестирай парите, който би пръснала по гаджето, за солариум, масаж или козметик.
  • Раздай номера си на мобилния, поне на 3-ма мъже в един и същи ден.
  • Организирай съботно мероприятие и покани различни приятели, колеги, познати на твой приятелки.

Ето, сама мвиждаш, че не е трудно да си супер мацка и то не за един ден!