Бързи пари – лесно или трудно е да ги имате

Бързи пари

Какво не знаем за начините да имаме бързи пари?

Предлагаме ви, няколко хитрини да имате в изобилие бързи пари!

Парите са лесния начин да преодолеем с подкуп неудобствата на живота“ – Г. Райнхарт

Какво всъщност са парите за вас?!

Материалната страна на нещата, никога не е била от значение. И все пак, може да сте зависими към финикийските знаци. Какъвто и да е отговорът на въпроса, парите в наши дни са не само необходимост, а жизненост, самочувствие, сила, увереност, просперитет и авторитет.

Съществуват поне 10 твърдения, които са напълно точни и на място. Според тях, парите не са – щастие, здраве, дом, любов, уважение, късмет не могат да се купят с пари. Всичко останало може.

Какво показват още статистиките за парите

От направени проучвания, сред множество двойки става видно, че 7 от всеки 10 такива се разделят, заради липсата на пари.

Излиза, че и нежните половинки са много по-подвластни на парите. При 60% от тях се оказва, че си купуват това, от което реално нямат нужда.

Други изследвания показват, че за женския свят, парите са начин да улеснят в голяма степен живота си. Сред тях 78% дават куп пари, за да имат продукти, било то в домакинство, гардероб, ежедневието като цяло. Всичко това правят, с цел да улесняват живота си.

Не за пренебрегване са и други проведени проучвания. Такива показват, че парите с финикийския знак са достатъчни да докарат повечето хора до екстаз, равносилен на оргазъм. Е, тогава как да не помислим всички как да изкараме пари, час по-скоро?!

Как действа мозъкът на бързи пари

Оказва се, че дори само представата за голяма сума пари е способна да произведе в мозъка на човек хормона на щастието. След множество изследвания на учени в университет в Бон, Германия  се стигнало до извода, че мисълта за пари активира центровете на мозъка, които отговарят за удоволствието. Учените установили, че хората, които си представят, че имат повече пари, получават двойно по-големи усещания за наслада.

Много биха прибегнали и към кредит без поръчител и без превод на работна заплата.

Как да изкараме пари

Паричните илюзии се оказват, до толкова значими за масовата аудитория, колкото е обема им. Тогава на помощ идват бързи кредитиОказва се, че не толкова материалните неща, които могат да си купят с тях са от значение. Понякога самите krediti online могат да помогнат за изход в конкретна ситуация и нужда от пари.

Учените от немския институт доказали още, че хората, които си представят увеличение на заплатата по време на финансова криза са много по-щастливи. Справката е направена на база тези, които трябвало да си представят ниски цени на стоки и ниски заплати. За да се засили този ефект използвали възможността за онлайн кредит.

Има ли зависимост към парите

Учените установили, че зависимостта на човек към парите е равносилна на тази от шопинг манията. Последната, по право си е типична за дамите. Както и да е, основната целта е сваляне на напрежението, без значение от смисъла или цената на самата стока.