Национално турне за намиране на Него/Нея

Национално турне за намиране на него/нея

В продължение на „Национално турне за намиране на Него/Нея“ и онова, което не знаем за хората в различните краища на България, следва:

Предлагаме ви да се впуснете във вашето национално турне из България, за да откриете своята сродна душа:

Във Велико Търново – града на „хитрушите“. Тук най-много момичета и момчета признават, че са изневерявали и то не еднократно, но за разлика от разбиранията на много други, за тях изневярата няма нищо общо с истинската привързаност и уважение към партньора.

В Кюстендил – града на меланхолията, сочат данните. Дори най-много са цифрите на току-що разделени двойки или на недоволни от взаимоотношенията си такива.

В Шумен – тук хората са смятани за напълно задоволени. Момичетата от тийнейджърска възраст имат мнение по въпроса за мъжете и са достатъчно крайни, за да прекъснат връзка, ако не са доволни от партньора.

В Стара Загора – момичетата мечтаят за силни мъже. Определян е за най-либерален град в България, поради доминиращото право, което се предоставя на мъжа. Момичетата от този град се спират на авторитетен представител на силния пол.

В Пловдив – джакпота е хвърлен точно тук. Освен с възрожденска и антична култура този град е свързван и с темперамента на представителите си. Наред с най-горещи неща тук се нареждат и най-трайните връзки. Има изключително разнообразие от всичко, но се държи, както на забавленията, така и на постоянството и отговорността.

В Благоевград – момичетата от Благоевград си търсят опитни мъже, в това число тренирани любовници.

Във Варна – града на влюбените. Това е и единствения град, в които дамите нямат критерии за физическо визия на партньора. Не липсват необвързани момичета, а сред свободните желанията да срещнат идеала за мъжа са свързани с представа за мъж с чувство на хумор, сходни интереси и грижовност.

В Бургас – в този морски град жените са най-принципни и държат и с тях да се държат сериозно и подобаващо.

В София – стигнахме и до столицата, а тук, както всичко останал е Царството на изобилието. Вкусове всякакви, предпочитания, ориентации. Жените в София не се превъзнасят много по темата, а за мъжа споделят масово, че предпочитат този с кариера, възможности и дори надеждност за бъдещо бебе. Приемат еднакво осъдително както физическата изневяра, така и емоционалната. В столицата излиза, че всяка трета жена е необвързана, а това дава голяма възможност и на мъжете да избират. Всъщност това си е истински панаир за силния пол.Национално турне за намиране на него нея