Как да разбереш пада ли си по теб

Как да разбереш

Как да разбереш…

Питаш се: Как да разбереш пада ли си по теб, веднага ти казваме:

Мацки, имате си задник, няма нужда от още един“…Грег Бренд, от „Той не си пада по теб“.

Малко дръзко, но е самата истина. Време е да „паднем“ на земята и да го осъзнаем, въпреки, че не е нашата мечта.

Как да разбереш това и онова, относно Него

Може би е време да спреш да търсиш, глупавите му оправдания, да си късаш нервите и да си губиш времето! Може би е време да спреш, тази безсмислена авантюра. И в същото време, да намериш време да излезеш и да търсиш подходящия човек.

Предлагаме ти, няколко най-чести ситуации в Неговото поведение и всички възможни изходи от тях:

Когато не иска да се виждате

Много вероятно е директно да ти го каже, но често да си признаем, силният пол, колкото и да е силен, няма смелостта да го каже директно. Затова ако усетиш, че твоят „Мачо“ бяга по тъч линията по-добре е да му биеш „шута“, преди той на теб.

Да си го кажем право, никой Мъж не обича да е притискан

Ако ти си движещата фигура, то картинката е повече от ясна. Щом не харесваш някого, то явно е, че ще опиташ всякакви начини да го избегнеш.

Когато не се обажда, това означава, че явно не си неговата партия

Има различни типове мъже. Ако едните директно ти го окажат, чрез поведението си, много биха те заблудили. Правят го тактичните вдигания на телефона и отговори в sms. Съветваме те, да не си губиш времето щом усетиш, че нещата отиват натам, а отговорите стават повече от лаконични.

Когато се окаже, че е обвързан

Мъжът е пола, който по-трудно намира начин да откаже, щом му се предложат. Ето, защо ако усетиш, че има и малка вероятност да е така, по-добре бягай. В случай, че виждаш хоризонта пред себе си това е добър вариант за началото на нова връзка. И все пак помисли, преди да се впуснеш в такава. Мъжът, който лесно зарязва бившата, може да сменя жените като „носни кърпички. Така утре може да зареже и теб по сходен начин.

Когато се държи странно или гадно

Всеки има нужда от лично пространство. Когато то бъде нарушено от друг, съвсем нормално е да се реагира и по-остро в някои ситуации. Научи за Лошите момчета или свестните типове.

Мъжете са много сложни и когато става въпрос за любими техни занимания като – приятели, футбол, бира, татуси и подобни, нещата, често излизат извън контрол. Понякога и, чрез слабостите си те ясно се опитват да покажат, че не си най-важната в живота им, а това може би е повод тактично да се оттеглиш!