Сладки сънища с позата в леглото

сънища

Сладки сънища …

Какво ни говорят нощните сънища и определя ли се от тях позата ни …

Вече разгледахме няколко начина на „Неговото“ поведение в различни ситуации. В това число: Как спи мъжът – какво означава това

Сега е ред да се насочим към Теб и твоята нежна същност. Позата, в която спинкаш самичка, може да покаже мног… От това, каква си по душа и това, каква е връзката ти с него.

Сладък е сънят в леглото, когато…

Ето и най-често срещаните пози, при които жените сънуват „сладките си сънища“:

Гушкаш възглавница или плюшено мече

Ако половинката ти липсва, ти притискаш възглавницата или „плюшката“ силно. Така се опитваш да намалиш празнотата и физическата липса.

Позата на зародиш, по време на нощните сънища, издава уязвима и чувствена личност. Може, когато ти липсва си несигурна и неуверена във връзката. Това е и позата на влюбените, лоялните и показване на обич от страна на другия.

Заспиваш в твоята половина от спалнята

Това означава, че имаш увереност в отношенията ви и липсва капчица притеснение, въпреки, че физическата близост ти липсва. Удовлетворена, уверена и независима си.

Заспиваш в неговата половина на спалнята

Връзката ти е приоритет във всяко отношение. Имаш нужда да си част от взаимоотношения, където цари взаимно допълване. Не липсва и празнотата, когато го няма. Заемайки неговата половина в леглото, когато липсва, това навежда на мисълта, че търсиш близостта му.

Позата ти, по време на съня, на зародиш издава, че си отстъпчива и разумна. Това ти дава ясна представа за ситуацията. Моментът, когато той се нуждае от пространство по време на своите сънища и намира разбиране в твое лице.

Спиш по средата на леглото

Позата в средата на леглото говори за двойка, която е на равни права. Позата ти, не издава наклонност към надмощие. Тя не те представя като слаба личност.

Честно казано, тази поза, показва емоционална обвързаност и чувство на свобода на равни начала. Със сигурност половинката ти липсва, но не се безпокоиш, че той не изпитва същото.