Приятели или нещо повече

Приятели

Приятели сли сте или нещо повече?

Ако искаш да узнаеш, дали „мачото„, по който си падаш те харесва, и иска да сте приятели или друго, добре е да направиш един вербален психотест.

Може да се каже, че мъжът, който е покрай теб, всеки ден има специално отношение към Самата теб. Ами, ако търси повече от приятелство, то готова ли си да приемеш поканата?!

Според психолозите има сигурни знаци, които всеки от нас подава, дори недотам осъзнато!

Това е обичаен маниер и както знаем мъжът и жената са две противоположни Вселени. В дадени моменти така се привличат, че не случайно е измислена и приказката „твоята половинка“.

Приятел или друго!

Дали, ти, си срещнала твоята половинка или още я търсиш?! Може тя винаги да е била там, близо до теб, но да не си го забелязала.

Ето и няколко типични случая, в които вероятността, че твоето приятелче, не се задоволява с чисто платонични отношения помежду ви е много голяма. Може би, той копнее за страст и нещо по-горещо между вас:

Забелязваш ли как се отнася с околните

Всяка жена ли приема, както приема теб?! Кара ли го друга така да говори, да се смее и да прави мили жестове, както към теб?! – Ако отговорът е „да“, то много вероятно да си е „Дон Кихот“ за всяка и не мисли, че ти си по-специалната Дулсинея. В случай, че само ти си плод на музата му, може би се притеснява и не е уверен да ти го каже. Опитай ти, да направиш първата крачка.

Ако той те защитава

Нормално е мъжкият инстинкт за закрила да се задейства, когато ти имаш нужда от помощ, особено ако си „по-специална“ за него. Така, че ако работиш до по-късно и предложи да те закара. Ако иска да те изпрати до входа, след питието, то не мисли, че те смята само за приятелка.

Ако не иска съвет и не споделя с теб

Може би мислиш, че ако мъжът споделя повече с теб, значи не си му безразлична. Но начина на възприятие на влюбения мъж е противоположен на тази на жената. Ако ти имаш най-силна нужда от закрила, съвет и помощ и затова го търсиш, то не значи, че ще реагира по този начин. Влюбеният мъж иска да покаже самостоятелността си. Едва ли, ще те занимава с „врели-некипели“. Така, че не се натъжавай, ако е станал леко по-затворен.

Ако критикува останалите мъже

Мъжът, по природа има тактика да маркира територията си. Така, че ако по някакъв начин се опитва да намали контактите ти с останалите… Ако те съветва, че някой друг не е подходящ за теб значи… Когато ти казва, че си специална за него… И, когато смята единствено себе си за достоен партньор, то значи нещата прерастват в нещо повече!

Ако изглежда напрегнат

Ако мъжът има симпатии към теб, съвсем нормално е сетивата му, в твое присъствие да са изострени. Това му пречи да се държи обичайно. Обърни внимание на лицевите мускули. Ако са напрегнати, може да си уверена, че насреща имаш влюбен тип.

Съществува цял наръчник за Приятели, който може да ти покаже, какво говори невербалният език у хората. Ако имаш търпение ще стигнем и до него.