11 грешки на съвременния Мачо

съвременния Мачо

Топ грешки на днешния Мачо!

Съществуват някои, типично мъжки постъпки, които сега смело можем да припишем на съвременния Мачо!

Колкото и да обичаме половинката, мъжа до себе си или човека, с когото възнамеряваме да прекараме остатъка от живота си, съществуват множество неща, които все ни възпират.

Кои са 11-те мъжки грешки, които не бива да допускаме да се случват… Какво епоне да опитаме, да „превъзпитаме“ любимия, преди да е станало прекалено късно. Кои са 17-те типа мъже?

Ето и тях:

Обръщениятана вашия Мачо

Подмятания от типа: „писенце“, „пиленце“, „котенце“, бебче“, „муцка“….да, звучи прекалено сладникаво, а какво ще кажете за: „патка заспала“, „умряла риба“, „простачка“. Е, все трябва да е в едната крайност. Не може ли нещо по средата?!

Отстъпките

Много жени се дразнят от факта, че тъкмо, когато искат да не „им се угоди“ тогава е сигурна отстъпката. Може да е просто поредния каприз, за който не е нужен отклик.

Преструвките

Добре е от самото начало да се каже, кое се харесва и кое не. И за двете страни важи правилото, а не когато „ножа опре до кокала“ и типично по-женски, силният пол получат куп ругатни и навиквания. После да няма питани от типа: „от къде идва урагана“.

съвременния Мачо

Комплиментите от вашия обожател

Жената винаги усеща, когато ласкавите думи не са искрени, а това провокира негативното й отношение. Следва, защо жените не ценят комплимента – Ами, разбират, че ги лъжеш, скъпи Мачо!

Плащанията на сметки

Настояванията за плащане, дори, когато дамата предлага сама да плати. Толкова ли е трудно да се осъзнае, че тези неща, ако се правят, трябва да стават по деликатен начин?!

Натоварванията

Коя жена би харесала да я третират като безпомощно животно или товарен автомобил?! На всичкото отгоре сега поредният товар:

Покупките от магазина, мъкнене на прането, смяна на маслото на автомобила и т.н…. Вместо, да помогнат на „крехките ръце“, мъжете все бягат по „тъч линията“.

Рози и мечета

Едни, колкото сладки, така и остарели подаръци, за които само и единствено се сещат мъжете Мачо. Може би малко разнообразие, сред всичката рутина ще е от полза.

Лакомства от Него

Едва ли, има жена, която да не харесва шоколад, торта или крем, но това влияе на фигурата й. По-добре е в такива моменти, само да поднесете закуската. Тя може да е от вкусен плод или чаша кафе за разсънване. Всичко това може да стане в леглото с подобаващо цвете.

Отговорностите на днешните Мачовци

Жените обичат, всичко да делят. Затова и когато става дума за избор на подарък, на свекървата или филма в киното, или меню в ресторанта и твоят Мачо, трябва да вземе участие. Реплики от сорта: „Ти реши, Миличко“; „Както прецениш, Скъпа“ не се нравят всеки път.

Сънят

Кой харесва да го будят с мечешка ласка и прегръдка?! Приятно е усещането за гушкане, но не и прекалената сила. Всяка жена обича да бъде нежно прегръщана, но не и да я събуждат с целувка по врата или опипване. Сънят за нежните половинки е свещен. Едва ли, биха желали нещо повече, рано сутрин, преди работа… Това дори подсещането на часовникът, че показва 8:00 часа е преаклено!

Лъжите

И ако сега, някой каже, че лансира, то няма повече, какво да коментираме. Колко от вас Мачовци, обичат да са лъгани?! Е, тогава сетете се за правилото: „Не прави на ближния, това, което не искаш на теб да бъде сторено“. Не е нужно да лъжете, че сте в офиса до късно, само защото ви се иска да изпиете по бира, в мъжка компания с приятелите, гледайки футболната лига.