Мъже и бебета – съвместими ли са

бебета и деца

Бебета – не са лоша идея, въпреки всичко“ – така смятат някои представители на силния пол, но нека не забързваме със заключенията.

Какво мисли мъжа по темата бебе и как да поднесем желанията си, така, че да бъдат одобрени.

Ето и 4 неща, които се въртят в главата на мъжа, когато заговорим за бебета

  1. Кога мъжът се замисля за поколение – истината е, че след проведени проучвания, анкети и запитвания в мъжката аудитория, фактите са повече от ясни. Те показват, че ако биологичният часовник на мъжа не е за тиктакал оглушително в главата им, няма начин да се замислят сериозно над темата за деца. Това най-често се случва след 30-тата година, защото преди този период едва намират време да организират живота си, да не говорим да мислят на темата „бебе“ или семейство. Пък и да си признаем, мъжете, които повечето от нас познават все още се държат като деца – заливат се с бира, изпадат в истеричен смях на сцена от филма, който ти смяташ за глупав и имат цяла колекция от футболни аксесоари, риболовни принадлежности или са вманиачени по автомобилите. Ако на някоя от последните придобивки стане нещо биха полудели.
  2. Каква е представата на мъжа за дете – докато ти вече си на ясно за 70% от практическите въпроси и имаш 100% нагласа да бъдеш майка, твоят избраник все още обмисля варианта, как ще учи малките бебета на гледат заедно комедийни сериали, да ги правяи защитник или нападатели с топката или какъв воден пистолет да купува. Е, не че и от това няма да има нужда, но подготви се психически, че цялата работа около важните неща в живота от сега се пада на теб.мъже и бебета
  3. Готов ли е мъжът да бъде татко – щом границата между безметежното детство и евентуалното бащинство е прекрачена, мъжът може да се замисли за някои въпроси, в т. ч. бебета. Сред тях не си мисли, че ще има с „повишена трудност“, но като начало и това е добре. Да минат мисли в главата му, как заедно с малчугана ще се замерват с възглавници, ще тичат по градинките или ще се излежават на дивана. Колкото и да проумяват, че най-важното е да научат детето на уважение, на доброта и защита на личните интереси, мъжът си остава мъж и дори на 40+ в него си живее онова дете, с което никога и за нищо на света не би се разделил.
  4. Реалността – разбира се в тази характеристика на силния пол, няма да поставяме всички мъже. Всеки си има своите изключения, но ако си решила да създаваш семейство и си сметнала, че си срещнала подходящия избраник за баща, то сега е момента да си зададеш всички по-горе въпроси и сама да намериш отговорите. Дали типажът, който създадохме, на въпросния „Х“, обаче не съответства на твоят „Мен“, сама трябва да прецениш. И все пак, ако толкова силно го обичаш и искаш той да е бащата на децата ти, едва ли има сила, която да те разубеди.