Бански за лятото – топ насоки как да избираме

бански

Най-дългоочакваният сезон е вече пред прага на вратата ни, а бански за лятото избрахте ли?

Време е да стягаме куфарите и да отпътуваме за дълго жадуващата ваканция, а тя неминуемо ще е съпроводена от слънце, пясък и плажове.

За морето ще е нужен подходящ бански за лятото!

Не е важно само да бъдем в крак с модата на плажа, но и да сме безупречни на партито около басейна. Съобразете избора си с новостите и особеностите на тялото.

Предлагаме ви 6 стила на бански тоалет, свален от модния подиум за летни бански.

Дизайнерите избраха най-чудните модни съчетания, за да отговорят и на най-капризните нежни половинки, ето и топ модели бански за лятото:бански

  1. Етно бански – такива модели заимстват от индийската култура. Те са в искрящи багри и прекрасни свежи мотиви. По тях има толкова много шарки, които лесно ще прикрият някой и друг недостатък. В настоящето лято, банските са главно цели бански, а тези от две части са с боксерки.
  2. Ретро стил бански – този стил се е превърнал в култов през изминалите няколко години. Тези бански ретро са елегантни, женствени, чаровни и леко сантиментални. По малко навяват за 50-те години на изминалия век и носят историята на 70-те. Десените са им истински хитове на пазара за бански, а сладникавите допълнения към тях от панделки, къдрици и фринтифрушки, напомнят за момичешка невинност.
  3. Екзотика в плажния тоалет – джунгла, тропици, хищни зверове и цветна еуфория може да завладее всеки на плажа. В настоящето лято, екзотичните бански са повече от многообразни. Красиви тропически цветя могат да се преливат с еклектика, леопардови или змийски мотиви. Какво по-вълнуващо и пре настройващо вдъхновение за плажа от такива бански.
  4. Бански с аксесоари – ако искате да сте в крак с най-нови модни тенденции за бански, то сега е момента да вмъкнете всичкият арсенал от аксесоари за плажа, които да допълнят банският ви. С едно нежно коланче, например може добре да очертаете талията.
  5. Плетени бански, отново на мода – ако до преди няколко години плетените бански бяха хит, то те сега се завръщат на модния подиум с още по-голяма сила. Сред тях може да намерите чудесни предложения от женственост, смесена с бунтарски нрав. Всичко това прелива в свежи нюанси на лайм, зелена ябълка, мента и лимон.
  6. За спортната лейди, спортен бански – неоновите светлини са изключително атрактивни за лятото, затова и бански в цикламено, електрик или лимонено жълто ще се съчетае идеално със слънчевия загар. Спортните модели бански позволяват лесно комбиниране на долнище с друго горнище, още повече, че цветовете си партнират в цветна хармония за лятото.

 

Топ бански за лятото