5 топ идеи за плажни облекла в настоящето лято

плажни облекла

Дрехата за плажа може да е изключително елегантна, женствена и неустоима, но може и да е много артистична. Всичко зависи от вас и избора на плажни облекла!

И докато още стягате куфарите за така дългоочакваната почивка на морето, предлагаме ви топ идеи за плажни облекла!

Сведете гардероба си за път до някои от следните модни и актуални плажни облекла. Такива ще ви избавят от всяка неудобна ситуация и ще създадат истинско привличане на погледи.

Ето и нашата класация от топ 5 плажни, леки и ефектни дрехи:

Туника за плажа – туниките са в много форми, цветове и материи. За плажа са най-подходящи от полупрозрачни, леки и ефирни материи. Туниката може да е с дължина до глезените или съвсем къса, едва покриваща пъпа. На плажа всяка туника стои много красиво, нежно и обаятелно.

 

 

Рокля на плажа – тук също няма ограничения. От най-късата и секси рокля, до дълга, ефирна и ефектна, с която да посетите дори ресторанта. Изборът е изцяло във вашите ръце, а специалистите по облекла съветват да се спираме на ярки и подчертаващи тена цветове. Такива са бяло, лимонено жълто, червено, тюркоазено, розови и всякакви шарени съчетания.

Къси панталонки за спортни дами – много късите панталонки са подходящи за дамите с перфектна фигура. С тях може да сте само по бански от кръста нагоре, а панталонките да позволяват и повече фриволности. Остава само да се спрете на материя и модел.

плажното облекло

Екзотика в материите – памукът и ленът са познати на всички. Те се грижат за комфорта на телата ни дори в най-топлите дни от годината. Блузи, рокли, поли, панталони и потници в тези материи са чудесен вариант дори за плажни облекла. Наред с тях може да избирате и други екзотични материи като сатен, коприна, кафтан. Какво ще кажете за последният?! Става дума за един от много модерните платове в изминалите няколко години. Той слезе от модния подиум, за да зарадва не само нежните половинки, но и да провокира мъжкия пол. Кафтанът е лесен за носене и позволява импровизации в съчетанията и приложенията му. Разбира се кафтанът не е най-добрият избор за изискан ресторант, но за сметка на това винаги може да го носите около басейна, плажа, дори на дискотека. Изберете кафтан в тюркоазно зелено и подчертаете слънчевият загар. В съчетания с много други цветове, той ще превърне силуета ви в екзотична форма от асиметрия, женственост и неустоима красота.

плажни облекла

Лесни и бързи решения за облекла на плажа – когато финансите за покупка на нови тоалети, при това за плажа са оскъдни, винаги може да импровизирате с наличните. Бялата полупрозрачна риза може да носите разкопчана до отвора на деколтето, а за още по-секси вид винаги може да завържете в красив възел или панделка около пъпа. Подобна полезна работа върши и мултифункционалният шал. Колкото по-голям е той, толкова по-лесно може да го превръщате в красиво парео – спасително за плажа; в мини пола или рокля без презрамки, наподобяваща одеждата на Афродита. Идеална възможност за бързо решение на плажно облекло представлява и избора на мрежеста и фина блуза. Ако искате да прикриете някои и друг недостатък в талия и бедра, то сега е момента да облечете дълга и фина пола от нежен и ярък цвят.