Лошите момчета или свестните типове

момчета

По какъв тип мъже си падаш: Лошите момчета или свестните типове?

Това, дали се спираш на лошите момчета или избираш съвременния Мачо и свестните типове е изцяло право на твой избор.

Едва ли, има момиче в радиус от 17, та чака до 45 годишна възраст, което да не е усетило силата на сексапила, властта, ентусиазма. С тях лошите момчета, правят всичко и най-вече болката от това да са поредната матрошка в ръцете им! Ето, затова избрахме да се насочим право към „ядрото“ на болната тема:

„Лоши момчета“

Той е секси, всяка дама си пада по него, а това, че ти си избраницата на сърцето му в момента не значи нищо. Е, поне ако за теб е така, то попитай миналите по тоя път. Ти си Кари от „Секса и града“ , а той е мъжът, за който в момента, ти си се вкопчила, мислейки си, че си нещо по-различно от най-нов модел играчка. Е, ти навярно не знаеш, че трябва да бягаш, толкова, колкото сила имаш. Предпочиташ варианта да останеш и да се порадваш на късмета си. Дори да е така, повярвай, може да не трае дълго. Възстановявнето на счупеното, трае много дълго.

Ситуацията:

Голямото ходене по мъките е на твое разположение! Енциклопедията на добрите обноски, отдавна се е изчерпала… Така и срещите остават само оазис в пустиня, до който така и не стигаш. Оправдания от типа имам работа до късно, с приятелите се разбрахме на по бира, този уикенд съм зает и т.н. нямат край. Време е, да се огледаш и да дадеш равносметка, че стартовата позиция която поддържаш за неговото обаждане „от дъжд на вятър“ ще съсипе младостта и стройната ти фигура. Ако не от годините, то от тъпчене с вредни храни, заради нервите и напразно чакане.

Казано на разбираме език

Вече си свикнала да си  сателита, който всячески обикаля около „Вселената“, но внимавай да не се удариш в друг сателит. Тогава вероятността да се опомниш и да разбереш, че някои мъже не загърбват детското любопитство и ненаситността да имат „всичко“, дори в зряла възраст. Те вечно са в търсене на Перфектната, която така и не откриват, а резултата за двама ви е потресаващ и той сочи:

Той – с изхабена емоция, отегчен и стигнал до заключението, че да слага всички жени под общ знаменател.

Ти – наранена/счупена до непоправимо. Е, поне ремонта след това струва много скъпо.

Извода: Сама си дай сметка! Струва ли си, да тичаш по-незрелият и вечно жадуваш за слава и внимание мъж? Или е по-добре да се насочиш към човека, който е на ясно, какво иска от престоя си на Земята?!