5 тактики, да не сте като от сериала „Отчаяни съпруги“

Отчаяни съпруги

Всички сте гледали поне една серия от култовата поредица на „Отчаяни съпруги“. За да не заприличате, досущ на познатите героини от него, но в реалния живот за вас избрахме няколко тактики.

По тях може да действате, ако живота ви изцяло се промени, след като останете у дома. Предлагаме ви 5 изпитани „лека“, за различни ситуации, в които да намирате сами изхода.

5 тактики, да не сте като от сериала „Отчаяни съпруги“

Чакам цял ден някой, с когото да си поговоря

Не е нужно да го правите сами вземете „каишката“ и се изведете на разходка. Да, също като кученцето, което с нетърпение очаква стопанинът си да се завърне у дома. Времето за покупки, клюки с приятелки, час на маникюр или козметик или разходка из парка. Всички те са добър вариант за подобни ситуации. Не очаквайте, че някой от „домочадието“ ще го направи вместо вас или ще ви „свали шапка“, задето сте изпуснали възможността си.

Погледнете от положителната страна на нещата

Ако в момента сте без работа или се налага да сте у дома заради майчинството, то сега е моментът да се развихрите, да намерите време за реда в къщи, за покупките, за себе си и за половинката.

Ако много ви се отдава кулинарията или друго занимание, то насочете енергията си натам. Пък и кой знае, може от това да излезе „голяма работа“ и един ден да имате свой собствен бизнес.

Професия „домакиня“

Според 79% от жените все още смятат, че е по-добре да не работят, а едва 69% от мъжете са на същото мнение. Ако и на вас ви се нрави професия „домакиня“, то останете си у дома и действайте. Но не забравяйте и, че ако ви сполети съдбата на отчаяна съпруга, може би е знак да търсите и други занимавки. Добра възможност са работа навън, например.

Безобиден флирт

Ако не са ви достатъчни ухажванията от страна на мъжа, ако той все е на работа, то може би един „невинен“ флирт с доставчика на пица или момчето в пералните помещения, където носите най-финото си и секси бельо, няма да навреди. Това само ще вдигне акциите и ще ви накара отново да се почувствате секси.

Ако се съмнявате в изневяра

Съветваме ви да не го правите! Защото 90% от мъжете го разбират като „картбланш“ и се възползват. И, все пак бъдете внимателни и не давайте повод за съмнения, докато ситуацията не се изясни.