Какво трябва да има всяка жена зад волана

10 неща, които трябва да са с вас в колата, когато шофирате

Жена зад волана – това не изненадва вече никого и това е от дълго време насам. Освен шофьорската книжка обаче и умението за контрол и управление на автомобила обаче не прави жената по-малко крехка и нежна.

За да е пълен комфортът зад волана, трябва да присъстват няколко, но полезни неща.

Оказва се, че те дори са по-важни за дамите, отколкото са нужни на мъжете. След като интервюирахме няколко жени шофьори, съставихме списък на най-важните неща на пътя и събрахме препоръки, които биха били полезни за всички момичета каращи лека кола.

Advertisements

10 неща, които трябва да са с вас в колата, когато шофирате!

10 неща, които трябва да са с вас в колата, когато шофирате!

Удобни обувки без токчета. Те са полезни не само за тези, които носят токчета. Всички красиви обувки могат да се намират в колата, но не забравяйте с вас да вземете поне един чифт удобни сандали, прости и удобни мокасини, специално за шофиране.

Хранене със здравословна закуска и питейна вода. Пакет от здравословни бисквити, с ядки и сушени плодове, мюсли – всичко това не заема много място в колата. При това е много ценно на дълъг път, в трафик или задръстване.

Стойка за смартфон. Особено полезна ще е поставката за телефона, когато го ползвате за навигация или често отговаряте на повиквания, чрез високоговорителя.

Куки за чанти и джобове на седалката. На куките, прикрепени към седалката, е удобно да се монтират чантите с покупки. Така ще се поддържа редът в колата.

Изделия за хигиена и салфетки. Не е нужно да се обяснявате, защо в колата ви са в промишлени количества. С тях винаги ще поддържате лесно хигиената и затова трябва да са на разположение.

Ръкавици. Ако внезапно се окажете в ситуация, в която трябва да смените гума на автомобила или просто да отворите капака, кожените ръкавици ще защитят ръцете ви и ще запазят маникюра докато дойде помощ.

Яке срещу вятър и дъжд. В случай на рязка промяна на времето с наличен дъждобран може да си спестите куп главоболия.

Любимо списание. Макар многото онлайн забавления, добре е винаги да имате под ръка приятен начин да убиете времето. Една добра възможност е ровейки се из страниците на ИНТЕРПОЛЕЗНО.

Освежител на въздух за автомобили. Много полезно нещо за всяка кола. Правилно избраният освежител ще ви лиши  от неприятни миризми, но и ще добави щипка чудесното настроение!

И, разбира се, не забравяйте за стандартния набор, които независимо дали сте  момичета шофьори или изпечени лейди ветеран шофьори в автомобилът ви трябва да има: аптечка, пожарогасител, въже, предупредителен триъгълник, фенерче, помпа, крик и ключ кръст. Всички те трябва да са винаги под ръка.