Плажуване, флирт на плажа или любов с потенциал

Може ли да срещнем голямата любов на плажа или в дискотеката около морето. Възможно ли е лятото увлечение да се превърне в любовта на живота ни, с която бихме прекарали остатъка.

Ако не сте го изпитали, не може да вярвате в любовта от пръв поглед или мислите, че лятото увлечение е плод на измамни чувства, които траят само една лята. Ето какво е мнението на специалисти и психолози:

Ако и вие сте поставени пред подобна дилема, предлагам ви да продължите да четете:

Ако не сте изпитали, флирт на плажа по време на плажуване, няма как да мислите за любов с потенциал.

Едва ли ще повярвате в любовта от пръв поглед или мислите, че лятото увлечение е плод на измамни чувства, които траят само няколко дни.

Ето какво е мнението на специалисти и психолози, не само за вашето, но и за всички през сезона на плажуване:

Нова обстановка, нови хора, развлечения и всички в един опияняващ ритъм – това е опасна атмосфера, в която често се случва да се стигне до началото на романс. Това до голяма степен се дължи на пълната промяна, която човек прави със себе си. Далеч от обичайната среда, той е провокиран да се забавлява по свободата, а това създава зашеметяващи, без задръжки и куп възможности за приключенски ситуации. Всичко това изглежда като приказка на фона на доскорошната „сиво“ и натоварено ежедневие. Много от летните флиртове са усвоявани на часа, защото и отпуската не е толкова дълго, колкото бихме искали.

Синдром на кучето– това е състояние, което американски учен сравнява с мъжа, когато за кратко време е „изпуснат от каиша“. Подобната ситуация предизвиква отключване на защитените механизми и удовлетворяване на нуждите, представяйки си нещата в съвсем друго светлина. С това мъжът изкарва на показ най-привлекателните си умения. Психолозите наричат ​​това „клапан за освобождаване на напрежението“, на разговорен език му казва „изпускане на пара“. Същото се получава и смяната на идентификацията или изкарването на показ на другото ни Аз. Чарът е другата характерна и характерна черта, както за мъжа, така и за жената. Обаянието и красотата, които струват от нас по време на почивка, лятна почивка, море се дължи на очакването да се случи нещо приятно, интересно и непознато. За пламване на огъня между двама души, ролята има много други външни и вътрешни фактори. Така например, скъпото облекло, слънчево загар, влага в очите са само част от естествената красота, заложена във всеки. Не е за подценяване и самият контакт с природата – пясък, вълни, слънце, птици, шумолене на гори, морски бриз и др. Всичко това засилва романтичната нагласа и прилива на вълнение. Тогава и хормоните започват да „бушуват“ в ритъма на околната среда.

Чарът е другата характерна и характерна черта, както за мъжа, така и за жената. не само докато сте на плажуване.

Обаянието и красотата, които струват от нас по време на почивка, лятна почивка, море се дължи на очакването да се случи нещо приятно, интересно и непознато. За пламване на огъня между двама души, ролята има много други външни и вътрешни фактори. Така например, скъпото облекло, слънчево загар, влага в очите са само част от естествената красота, заложена във всеки. Не е за подценяване и самият контакт с природата – пясък, вълни, слънце, птици, шумолене на гори, морски бриз и др. Всичко това засилва романтичната нагласа и прилива на вълнение. Тогава и хормоните започват да „бушуват“ в ритъма на околната среда.

Синдром на Гларуса– тук става дума за „цветното“ мачо във ваканционния флирт. Те също като морското гърло са редки птици. Обичай да ловуват по курортна мета и да вземеш най-доброто за себе си. Залагайки на неустоимия си чар, те са повече от „Дон Жуан“ и знаят как да „въртят“ главата на всяка дама. Въпросният глас не може да загуби главата си от любов, но е умел в преструвките. Добрата хазартна личност е и умее да използва сръчно картите си, за да спечели избора на сърцето си. Понеже знае, че това е коза му, за да примами жертвата си. Глоусът знае кога и какви умения и думи да приложи, за да накара дамата да му вярва. Добре е, ако сте момче или жена да имате предвид това копие, защото след завръщането от отпуската няма да остане нищо от вълнуващия непознат, освен спомени и малко миди с пясък в подметката на обувката. Красиво започналата връзка ще се разпръсне като морския бриз от това лято.

Ваканционни предизвикателства – помислете преди да се спуснете сляпо в поредния или първия ваканционен морски флирт. Може би ще искате да спестите разочарование и жажда или чувство за настанявания от отпътуване. Много вероятно е именно това ви е утеха късно през есента. Твоят съпруг в дъждовното време ще бъде споен, блян и щипка от мисълта: „Ами, поне аз бях единственият за нея през това лято.

Съвети на специалист за едно лятно плажуване и флирт с потенциал:

Не се насилвате да правите неща, които не ви се молят. Ако ухажорът ви предложи да се усамотите, то това не ви се прави, направо отхвърлете;

Винаги по време на плажуване, взимайте със себе си предпазни мерки за повече сигурност;

Непременно информирайте приятелите и компанията си къде отивате и кога възнамерявате да се върнете. Трябва да сте внимателни с моментните авантюри, особено с човек, който познавате от няколко дни или само броени часове.

Не превръщай лятото любов в състезание. Дори приятелката ви да флиртува много повече, запечете, че не количеството, а качеството има значение.

За мъжете е важно да знаете, че в квартирата или хотелската стая, която се разделят с приятел, не е най-подходящото място за водене на новата приятелка. Това само може да изнерви атмосферата.

Отново за мъжете е добре да се научат да не прекарват цялата ваканция с нов приятел, с който са станали парти на мачове или на карти. Така може да обичат сериозно гаджето, което е с тях на почивката.