Парео – твоят спасител на плажа

парео

Една неостаряваща, практична и така ефирна като морският бриз дреха – парео! То не излиза от мода и винаги е с теб на плажа.

Парео – твоят спътник на плажа

Вече сама си се убедила, че на парео може да разчиташ в различни непредвидени ситуации. Това, дори, без да забележат околните, а ти самата с Него, създаваш изключителна визия и демонстрираш стил.

Пареото е не само част от тоалета за плажа, то придава автентичен привкус на всяка дама към определен нюанс, стил, начин на обличане. Навярно си виждала многообразието от тази фина материя … Това как тя стой по телата на жени с различни форми.

парео за плаж

Парео – твоят спасител на плажа

Ако си по-едричка, с нея може да обгърнеш цялото си тяло. Ако имаш крушовидна форма, може да прикриеш едрите бедра и дупе;

Ако си изваяна като струна, че дори слабичка и създаваш усещане у околните, че и при по-силен вятър може да бъдеш отвята някъде в дълбините, то спътникът ти пареото е насреща. Той, може да прикрива секси само някои деликатни зони на тялото ти.

пареото за плажа

Е, за формата и модела ти избираш. Нека ти споделим още няколко хитринки около него, за които не знаеш:

Наред с това, че е много красиво Пареото може да ти служи за шал в прохладните дни. Парео е за времето, когато излезеш мокра от водата или дори да го носиш като пола.

С пареото може да прикриеш недостатък по себе си

Тук говорим не за това, което не харесваш в тялото си, а извънредна ситуация на ПМС на плажа. Например, скъсан бански или повредена презрамка.

Пареото е идеално и за косата ти. Ако си забравила да вземеш шапка, за да защитиш косата и красивата си главица на плажа, то този ден Пареото ще е твоят Защитник.

пареото

Пареото може да ти бъде и рокля

Такава, която красиво да омотаеш, около бюста си и която нежно да се спуска по тялото ти, като морска сирена.

Пареото може да ти е заместител на саронг и ще много, много идеи.

Е, надявам се, че се убеди, че без него не можеш. То е Твоят-Спасител на плажа. Затова е добре да проучиш разновидностите му. Ако сложиш поне два-три модела от него в сака, няма да сбъркаш.

А сега, хайде към басейна!