Бракът ви се разпада

Бракът ви се разпада

Бракът ви се разпада – ето 3 начини да го преодолеете

Какво е бракът и дали тук важи сентенцията:

Когато някой си отива, ти нямаш сили да го спреш….когато една любов умира, не можеш с нея да умреш…

[bctt tweet=“Нека си го кажем: не влизайте в една връзка, само за да си тръгнете в края!“]

Всеки човек на този свят иска да има връзка, която ще продължи за дълго време. За съжаление, не всеки получава късмет в отношенията. Това означава, че не ви остава друг избор, освен просто да приемете реалността, когато връзката, когато бракът е към края си.

Как да преодолеем фазата „разбит“

Няма нищо лошо да плачете в ъгъла след раздяла, но когато това се случи, ще трябва да го преодолеете и да получите живота си отново. Така че, това е, което може и трябва да направите сами, вместо да се давите в сълзи и депресия.

Започнете отново заради самите себе си

Когато хората тръгнат по различни пътища с любим човек, някои предпочитат да се разделим като приятели.

Добре е да се помни, че не отчуждените бивши любими могат да останат като приятели за цял живот.

Ако и двете страни решат да приключат напълно връзката, не е необходимо да се развие някаква форма на нови приятелски отношения. От друга страна, ако искате да останете като приятели, трябва да се опитате да изградите връзката веднага след разпадането. Шансовете могат да клонят и към това положението да се влоши. Така, че бъдете внимателни.

В края на краищата горчивината е най-добре е да се избегне. Ако живеете в една и съща област помислете за преместване. В противен случай сърцето и ума ще бъдат претъпкан със същите стари лошите мисли. Трябва да започнете наново заради самите себе си. Можете да опитате да смените своя престой или да отидете на почивка. Всички неща, от чаши за кафе до фото рамки, които ще ви напомнят за бившия партньор може да елиминирате. Може да ги съберете в гараж, където няма да ги виждате всеки ден. Това е най-добрият начин за намаляване на психическото напрежение.

Затворете контактите

Всички основни контакти и телефонни с миналото водещи до вашия „бивш любим“ трябва да бъдат напълно спрени. Ако вашият любим е далеч от погледа ви, ще се справите много по-лесно. Колкото е възможно минимизирайте контактите за по-малка болка.

Обградете се с любимите си хора

Ако наистина искате тази раздяла, може да потърсите подкрепа от хората, които обичате и които ви обичат. С попълване на живота с прекрасни приятели и весели съседи ще озарите дните си. Това ще ви накара да се чувствате уверени, знаейки, че не сте наистина пренебрегвани и най-вече, че има хора, които се грижат за вас. Тази увереност ще ви направи по-отворени към нови отношения, които биха могли да бъдат по-добри от старите.

[bctt tweet=“Не разбирайте, нито очаквайте легло от рози.“]

Това е труден период, но помнете, че времето лети и все още има толкова много неща в живота, които си струва да им се наслаждавате. В края на деня, сами ще оцените, че това е само връзката, която беше разбита, не може да провалите живота си за този въпрос. Ако вече сте надживели този етап, вижте и всичко по темата: Бившият ми пречи.