Пътуване до най-невероятните водни паркове по света

най-невероятните водни паркове по света

Независимо дали е лято или не, може да отидете на пътуване до най-добрите места по света и да видите най-невероятните водни паркове по света!

Както слънцето грее ярко в небето, така може да помислите за плаж и пътуване, дори през есента.

Знаете ли обаче, че все още има толкова много други неща, които могат да се направят?

Съществуват много прекрасни водни паркове, които може да посетите. Само с минимални усилия да се насладите на цялата красота около себе си.

Започнете с виртуално запознаване с най-големите водни паркове, които грабват вниманието на всеки туристи от различни краища на земното кълбо:

  1. Siam Park

Списъкът на най-добрите водни паркове по света никога няма да бъде пълен без включване на приключенският Siam Park. Неговата архитектура е вдъхновена от реката „Mai River Thai“, която ще се погрижи за всички ваши туристически мечти и желания.

водни паркове

Сред най-добрите неща на Siam Park е училище, което предлага обучение във водите. От тук може да видите и забележителности около вода парка. За децата, Изгубеният град ще бъде идеалното „лакомство“. Напълно оборудван, той предлага забавно, безопасно и приказно всичко. Тук може да видите гигантска джунгла и всякакви видове змии.

  1. Beach Park

Бразилският воден парк е най-доброто и уникално място за почивка през летните дни. В парка има по нещо за всяка възраст. Няма значение дали сте млади или стари, това е най-добрия шанс да преживеете всичко отначало. Ако искате да вземете цялото семейство с вас, има много големи атракции. Тук са Островът на съкровищата, река Enchanted, Ноевият ковчег и много вода.

най-невероятните водни паркове по света

Beach Park също така ще ви позволи да изпитате най-добрите тръпки от живота. Един от най-невероятни возила е Insane. Можете да получите панорамна гледка към целия океан. Ако имате куража, Insano е най-високата водна пързалка, която може да опитате!

  1. Wild Wadi Water Park

Както подсказва името му, Wild Wadi Water Park е определено див и за всички търсачи на силни усещания. Разположен в Дубай, този парк служи като дом на многобройни приключения истории, предназначени за деца и възрастни. Ако искате да се отдадете на вълни от удоволствие, има много интересни неща, които ще ви забавляват. Това може да е най-големият в света воден парк. Постоянните иновации позволяват на парка, да запази своя чар. Сред най-добрите места и неща са Blasters, Burj Surj и Jumeirah Sceirah.

най-невероятните водни паркове по света

Пригответе се за няколко пръски и планувайте, кога най-скоро са посетите тези водни паркове!