Бившият ми пречи

Бившият

Бившият партньор, било то съпруга или гаджето ви не може да се примири с факта, че вече не сте заедно. Може би се е размислил и за пореден път иска да се върне при вас, а вие отново да простите?!

Бившият и настоящето

В случаи и че вече имате нова връзка, то нещата стават двойно по-напечени и за тримата. За да не се измъчвате излишно и за да сложите веднъж за винаги край на този живот, последвайте няколко съвета от специалистите психолози:

Сами решете, какви са отношенията ви

Дали ще останете приятели или завинаги врагове. Ако бившият е умен, няма да се налага много да му показвате, че вече е излишният. В такъв случаи, още в началото, когато сте на ясно със себе си, категорично му заявете, какво мислите по въпроса. Вярно е, че край не се слага по телефона, на и-мел или със sms, но и това е изхода, ако е прекалено досаден.

Топ 10 признаци, че имате здрава връзка.

В случай, че оставате врагове, а това може да стане заради упоритото нахалстване, позвъняване, посещения пред входната врата, трябва да се крайни. Парирайте нещата. Дори в момента да нямате нов приятел, то поканете някой колега или приятел на ваша приятелка, излезте на място, където да ви види и ясно му покажете, че това за вас е краят.

Бившият ми пречи

Много са мъжете, които не се примиряват с факта, че са загубили приятелката/съпругата си. Бъдете резки и не позволявайте да ви прави на „глупак“. Нито разговорите с роднини, нито тези с приятелите ви не бива да повлияват на решението.

Започнете живота си на чисто

Имайте предвид, че всяка среща с бившия може да е болезнена и да усложнява ситуацията. Дори, когато имате нов партньор в живота, това може да се окаже като нож с две остриета. Не го допускайте и не създавайте усещане у бившия за „отворена вратичка“. В случай, че е досаден и неразбран, това е най-голямата глупост, която може да сторите. Окуражаването му може да усложни ситуацията за бъдещето ви развитие и личен живот.