10 съвета за семейни двойки

Да бъдеш женен за лицето, което обичаш най-много е едно от най-хубавите чувства на света. За съжаление, има някои двойки, които изглежда губят пламъка на любовта, след като са женени от дълго. И все пак, това не трябва да е така.

Уверете се, че огънят на любовта продължава да гори в брака ви с тези 10 съвета:

Advertisements
  1. В момента, в който се оженихте, ти обеща да бъдеш човекът, който ще проведе сърцето на партньора ти и ще го защити по възможно най-добрия начин. Това е най-святото и важно съкровище, което ще бъде възложено на теб. Ти, беше този, който избра твоята половинка, така, че не забравяй, че и не бъди мързелив да я/го обичаш и никога да не приемаш за даденост.
  2. Влюбвай се отново и отново. Променяй постоянно нещата и ще дойде момент, в който няма да се отегчаваш ден след ден. Трябва да се грижиш от сърцето на партньора си и агресивно да печелиш своята любов по същия начин, както по време на ухажващия етап.
  3. Защитавай и пази място в сърцето. Трябва да обичаш изцяло със същото ниво на бдителност и да пазиш специално място в сърцето си, така че никой друг не трябва да влиза в това пространство отделено за твоята половинка.
  4. Винаги поглеждай най-доброто от твоята половинка. Не трябва да се акцентира върху това, което обичаш, а да го оставиш да се разшири. Когато се съсредоточиш върху нещата, които са „бъг“ във връзката ви трябва да преодоляваш тези моменти. Съсредоточи се върху точки, където всичко, което виждаш е любов и ще се почувстваш, най-благословен човек в този свят и това, че си се оженил за това лице.
  5. Трябва да се вземеш предвид в пълна степен емоциите си. Твоята отговорност е да намериш своя собствена доза щастие, радостта ви ще се случва и ще може да прелее към любовта и брака.
  6. Твоята задача ще бъде да обичаш половинка. Никога не се опитвай да фиксираш и очакваш видими промени. След като промяната се случи, трябва да обичаш резултатите от тези промени, независимо дали ги искаш или не.
  7. Само Бог ще и излекува раните от миналото и ще даде емоционална останала част, когато най-много боли от допуснати грешки.
  8. Бъдете закачливи и никога не приемай нещата твърде сериозно. Смейте се заедно, когато можете и се увери, че споделяш тази смях с половинка. Смехът може да направи нещата по-лесни и както се казва, това е най-голямото лекарство за една връзка.
  9. Нека твоят партньор бъде, Богът/Богинята, която си искал да бъде. Ако е разстроен или тъжен не е твоя работа, да го поправяш. Твоята работа е да държиш у половинка, усещане за значимост и чувство той/тя да се чувства добре.
  10. Научи се на различни любовни езици и конкретни, които са валидирани и ценени от половинката ти. Прави това предимство всеки ден, за да дадеш на своята половинка шанса да изпитат истинската си любов.