10 съвета за семейни двойки

семейни двойки

Вече сте една от многото семейни двойки, но почти нищо не знаете още за този свят …

Да бъдеш женен за лицето, което обичаш най-много е едно от най-хубавите чувства на света, да сте една от хилядите семейни двойки е прекрасно…

За съжаление, има някои двойки, които изглежда губят пламъка на любовта. Това се случва, след като са женени от дълго. И все пак, това не трябва да е така.

10 съвета за семейните двойки

Уверете се, че огънят на любовта продължава да гори в брака ви:

Един за друг

В момента, в който се оженихте, ти обеща да бъдеш човекът, който ще проведе сърцето на партньора ти и ще го защити по възможно най-добрия начин. Това е най-святото и важно съкровище, което ще бъде възложено на теб. Ти, беше този, който избра твоята половинка, така, че не забравяй, че и не бъди мързелив да я/го обичаш. Никога да не приемаш за даденост.

Влюбвай се отново и отново

Променяй постоянно нещата и ще дойде момент, в който няма да се отегчаваш ден след ден. Трябва да се грижиш от сърцето на партньора си. Трябва агресивно да печелиш своята любов по същия начин, както по време на ухажващия етап. Това е правило номер едно за семейни двойки.

Защитавай и пази място в сърцето

Трябва да обичаш изцяло със същото ниво на бдителност и да пазиш специално място в сърцето си. Това да става така, че никой друг не трябва да влиза в това пространство отделено за твоята половинка. Научи и тези 10 признака, че любовта е на финала.

Винаги поглеждай най-доброто от твоята половинка

Не трябва да се акцентира върху това, което обичаш, а да го оставиш да се разшири. Когато се съсредоточиш върху нещата, които са „бъг“ във връзката ви трябва да преодоляваш тези моменти. Съсредоточи се върху точки, където всичко, което виждаш е любов. Така ще се почувстваш, най-благословен човек в този свят, ще се почувстваш като другите семейни двойки и това, че си се оженил за това лице ще е радост за теб.

Трябва да се вземеш предвид в пълна степен емоциите си

Твоята отговорност е да намериш своя собствена доза щастие. Радостта ви ще се случва и ще може да прелее към любовта и брака.

Твоята задача ще бъде да обичаш половинка

Никога не се опитвай да фиксираш и очакваш видими промени. След като промяната се случи, трябва да обичаш резултатите от тези промени. Това, независимо от факта, дали ги искаш или не.

Само Бог ще и излекува раните от миналото

Той ще даде емоционална останала част, когато най-много боли от допуснати грешки.

Бъдете закачливи и никога не приемай нещата твърде сериозно

Смейте се заедно. Правете това, когато можете и се увери, че споделяте тази смях с половинката си. Това е друго правило на щастливите семейни двойки. Смехът може да направи нещата по-лесни… И, както се казва, това е най-голямото лекарство за една връзка.

Нека твоят партньор бъде, Богът/Богинята, която си искал да бъде

Ако е разстроен или тъжен не е твоя работа, да го поправяш. Твоята работа е да държиш у половинка, усещане за значимост и чувство той/тя да се чувства добре.

Научи се, на различни любовни езици

Научи и конкретни, които са валидирани и ценени от половинката ти. Прави това всеки ден. Така ще дадеш на своята половинка шанса да изпитат истинската си любов.