Богата и с малко пари

богата и с малко пари

Богата и с малко пари

Питаш се, как да се чувстваш богата и с малко пари?

Коя млада дама, момиче, което сега ще прави своя бал или улегнала жена на 30+ не желае да живее добре и в разкош.

Ако има такава, то навярно, тя не е от този свят. И все пак, ако искаш да се почувстваш, добре с малко пари и да си неотразима, каквато винаги си била, предлагам ти няколко техники. С тях, определено ще се почувстваш поне малко по-щастлива и богата.

Ето как да си Богата и с малко пари

За да се справиш лесно с финансовите проблеми, продължавай да четеш по-надолу:

Поканена си на рожден ден!

Какъв подарък да избереш, за да се представиш подобаващо – личния труд е най-скъпо оценяван. Затова ако ти се удават творчески или кулинарни творения сега е момента да се представиш подобаващо. Винаги може да направиш ръчен подарък – книга с готварски рецепти, като избереш фина хартия и собственоръчно изпишеш листата; красиви сладки опаковани в кутия за подарък и вързани с красива панделка от сатен; икебана с ваза изработена от теб самата и т.н. Ако ти се отдава писането или рисуването винаги може да си оригинална с малка книжка, твои произведения или чудна картина на някой приказен пейзаж.

Освежи дома с малко пари!

Искаш да направиш освежаване на дома, но не разполагаш с много заделени пари – може винаги да разгледаш промоциите в магазините. Понякога дребните детайли и аранжирането има внася много настроение и освежава интериора. Заложи на нощни лампи, пухкави възглавнички, завеси с красиви панделки, големи вази в ъглите на стаите или красиви панери по масите.

Искаш да имаш слънчев загар преди старта на лятото, но солариума ти е скъп – добра идея за тен са автобронзантите, а при изобилието на пазара винаги могат да се намерят и промоционални цени.

Искаш нови обувки

Всичко ново доставя удоволствие, но не е необходимо да се хвърляш на най-скъпото и марково. Със старта на лятото може да имаш по много, от всичко и то на разумни цени.

Имаш нужда от освежаване на прическата

Намали боядисванията на косите си, но не ги изключвай. Вместо един път в месеца може да го правиш веднъж на два месеца. Подстригване и обиране на връхчетата също е необходимо 1-н път на 4-6 седмици, не по-често.

Когато си на ресторант

Сега е сезона на леките храни, залагай на салати от плодове и зеленчуци, така не само ще спестиш пари, но и бързо без диети ще възвърнеш стройната си фигура.

Кога и как да пазаруваш за дома

В големите вериги магазини винаги пускат множество промоции на всякакви продукти и марки. Можеш да избираш от любимите в по-големи количества. Макар вложението да е направено накуп, с времето всичко ще влезе в употреба.

Вече наеш как да си богата и с малко пари!

Бъди рационална, практична и сама ще се убедиш, колко добре ще се почувстваш, когато пестиш пари, за важните неща в живота.

Научете как и защо американските рапъри правят много пари.