6 топ причини да си готина кучка

готина кучка

Как да си готина кучка

Смяташ себе си за готина кучка или искаш да бъдеш в ролята на такава, поне за кратко.

Кой не желае да е добър във всичко, пък и ако има достатъчно пари, за да си го позволи, какво по-добро от това.

Предлагаме ти 6 топ причини да си готина кучка и дори да не успееш да спечелиш от лотарията само промяната може да те направи по-успешна, възхитителна и щастлива:

Пренастрой мисленето си към успех

Събуждай се с мисълта, че си млада, красива, удивителна, успяла и позитивна жена. Когато предстои важно събитие, било то интервю за работа, изпит, реализиране на проект и т.н. повтаряй си, че ще успееш. Дори, когато общуваш с хората не си мисли за невъзможните неща, като как да впечатлиш страхотното момче, на купона, а просто се дръж естествено, общувай с всички и се весели. Сама ще се убедиш как можеш да го привлечеш като магнит към себе си, само с енергията, която излъчва аурата ти.

Повярвай в инстинкта си

Учените са доказали, че хората, които вярват в късмета си са два пъти по-успешни от останалите. Доверявай се по-често на интуицията си, а тя при жените е много по-развита, отколкото при мъжете.

Представи си, че ти се случваш страхотни неща

Такива, за които винаги си мечтала – може да звучи леко налудничаво, но е доказано, че хората, които си представят пълно портмоне с пари, къщата на мечтите си, мъжа на живота или мечтаната работа, много по-лесно реализират плановете си от останалите, които мрачно мислят защо не мога да направя това или защо не успявам да постигна онова.

Научи се, да разпускаш

Спри да се вглеждаш в детайлите и да изпускаш живота, как минава около теб. Учени от Американски университет провели изследване над две групи хора. Едните били самодоволни от живота, а другите недоверчиви и плахи. Поставили им задача да открият разликите в две еднакви на пръв поглед картинки. Оказало се, че уверените в себе си хора го направили за секунди, докато другата група загубила минути в броене. Извода е, че колкото повече мислим и се стресираме над даден проблем, толкова повече задълбаваме нещата. Мозъка ни е обвит в паниката дали ще се справим на време и това пречи да се доверим на късмета си. Виж как Как да разбереш пада ли си по теб.

Нареди пъзела на успеха

Избягвай вечно мрънкащите хора; усмихвай се повече и често; постави си ясни цели и ги следвай; действай обмислено; вземи кормилото на живота и сама го направлявай, но позитивно.

Поемай инициативата

Когато зациклиш в рутина, сама затръшваш врата на късмета и възможностите си. Никой успял в тоя живот не е лежал с часове пред телевизора и не се е лутал като свободен електрон в Интернет.Вземи нещата в ръце, направи списък с желанията си, подреди ги по приоритети и се стреми всеки месец да постигаш по една по-малка цел, а един път на 6 месеца или на година да си успяла да реализираш и една голяма мечта.