6 начина да узнаем дали сме намерили сродна душа

сродна душа

Открихте ли вече своята сродна душа?!

Любовта е всичко, което имаме – единственият начин да си помогнем един на друг“ – Еврипид.

Едва ли съществува писан закон, че в Любовта това трябва да стане това, а онова не. Всъщност повечето неща в любовта са продиктувани от сърцето, а разумът тук е безгласна буква.

Ако имате усещане, че нещо все ви липсва, дори в най-щастливите мигове и когато сте сред любими хора, ако усещате празнота и не живеете в своя свят, а някъде в бъдещето или, често се връщате към миналото, то навярно не сте открили правилният човек.

6 начина да узнаем дали сме намерили сродна душа

Предлагаме ви и няколко ситуации, в които сами може да си отговорите така или не така стоят нещата с вашия партньор/ка, ако някъде има „пропукване“, то много вероятно е вашата половинка да е все още някъде там из Вселената и тя като вас да ви търси. Вперете поглед в звездното небе, погледнете към хоризонта и се запитайте:

Има ли нужда от приказки

Налага ли се всеки път, когато кажете нещо на половинката си да повтаряте и потретвате. Слуша ли ви внимателно или винаги е разсеян, загледан, я в телевизора, я в телефона, я се занимава с нещо, само и само да не ви обръща внимание. Ако отговорът е положителен, то много вероятно по някакъв начин да дразните човека до себе си или просто да липсва онази искрица между вас, която да прави така важната връзка между двамата. Сродните души се разбират дори без думи, те знаят какво другия мисли. Един завършва изречението на друг, и двамата мислят за неща по едно и също време. Те просто не могат да живеят един без друг.

Дълго един без друг

Случва ли ви се да сте разделени дълго време, но докато ви делят толкова километри да чувствате другия, сякаш сте част от едно цяло. Някои специалисти обясняват това като шесто чувство, други го наричат телепатия, каквото и да е истинското му название, това е сродната душа, която всеки търси.

Усещате ли химията

Има ли я онази, която съществува между вас. Дали това е голямата ви любов или моментно увлечение. Дори не само и единствено сексуална, всяко докосване, всяка усмивка, всеки трепет издава привързаността и взаимността между двама ви. Това явление не се забелязва у всеки, то се проявява само между сродните души.

Има ли мощ на единия над другия

Усеща ли се напрежение в отношенията ви. Добре е да знаете, че и в най-розовият сценарии, съществуват трудности, но сродните души намират път към излизането от всяка ситуация.

Взаимоотношенията между сродните души

Те предразполагат двамата партньори в състояние на вътрешен мир. Каквото и да се случи такава двойка е неподвластна на врем, закони, външни фактори.

Отделни личности или едно цяло

Имате ли усещане, че сте отделни личности или с вашия партньор се чувствате като едно тяло, едно цяло. Взаимоотношенията ви са непоклатими, връзката нечуплива, а ако у единият липсва едно, то другият го запълва на 100%. Точно, както във взаимно допълващ се пъзел.