Голяма любов или моментно увлечение

Голяма любов или моментно увлечение

Да узнаеш, какво изпитва един мъж много пъти се оказва мисия невъзможна. Колко пъти сама си се увещавала, че това е Той – твоята голяма любов, а след не много време ронеше крокодилски сълзи.

Колко пъти тръгна с някого уж на шега, а после се оказа, че бяхте заедно цели две години.

Предлагаме ти 3 най-чести ситуации от психолози и социолози, според, които и сама може да разбереш.

Дали си открила твоята голяма любов или чувствата ти са само моментно явление:

Не се заблуждавай не е за теб

Ако усещаш, че ти не си за него и той не е за теб, не се заблуждавай, че нещо помежду ви може да се получи.

Клатиш глава с несъгласие, но замисли се, ако не те подкрепя достатъчно, струва ли си и имаш ли право да му се сърдиш за поведението?

Знаеш ли, че има жени, които, колкото и да са глезени, биха върнали скъпото бижу, биха вдигнали дори скандал, въпреки, че мъжът им пълзи в краката.

 

Да не споменаваме, че много от тях, дори не желаят да контактуват с близките му хора, нито са част от родата. Пък и отгоре на всичко си позволяват да флиртуват.

Това, че не искаш да сложиш любимата му дреха или да сготвиш нещо вкусно е достатъчно показателно. Дали и ти самата се отнасяш в тази категория.

Ти си златното момиче, пардон в златната среда

Срещнала си човека, който те кара да правиш разумни компромиси за връзката си. Така ти може да си от хората, които биха направили компромис със себе си, само и само да угодят на половинката.

Щом става дума за наслада и това да е твоят специалитет, никак не ти е непознато. Ако обожаваш да показваш уменията си в кухнята или да организираш пътуванията и почивките, то значи си попаднала на точното място.

Ако на всичкото отгоре си спряла да поглеждаш в „страни“ значи той ти е напълно достатъчен!

Също като рибка, лапнала си въдицата и връщане назад няма!

Ако правиш всичко, че да угодиш на човека до теб, значи напълно си му влязла под кожата. Обичаш, дори грешките му, приемаш капризите и поведението му.

И най-интересното е, че не го правиш само заради добро възпитание, но и защото така чувстваш нещата.

Дори нямаш нищо против, да отидеш на „неговото накрай света“. Достатъчно е той да го пожелае. Въпросът тук е дали не се превръщаш в нечия друга сянка.