5 златни правила за мирно разпадане на връзка

Топ златни правила

Най-лошата част от лошо отношение може да бъде окончателното решение за раздялата това е едно от дузината златни правила.

5 правила за мирно разпадане на връзка

Не само, че е трудно на моменти, но и много болезнено и за двете страни. Въпреки това, понякога е неизбежно и всъщност за най-добрите, ако само вие можете да го направите, без да възбуждате партньора си или да събуждате все по-трайно недоволство. Тук са 5 правила, които да имате предвид, преди да решите да го отмени.

Не просто да оставете съобщение

Не се изненадвайте, ако партньорът заложи на вашата раздяла в текст, имейл или гласово съобщение. Дори ако сте били заедно в продължение на няколко месеца, вашият партньор заслужава да го чуе от устата ви. Не може просто да оставите съобщение за нещо толкова значимо, колкото прекъсване на връзката ви. Не само, че показвате малодушие от ваша страна, но прекратявате връзката много горчиво.

Бъдете честен и откровен

Дори и да сте попаднали на някой друг, вашият партньор заслужава да знае истината. Опитайте се да не лъжете, или да излизате с истории, защото ако разберете истината по-късно е много малко вероятно, че ще загубите своето собствено отношение и рушите добрите времена които двамата сте имали заедно. Бъдете честни относно причината за решението си и му / я кажете истината.

Не обвинявайте другият за всичко

Въпреки че не може да бъде оправдание, за да се вземе такова грубо решение, не е разумно или практично да вините единствено другата страна. Поемете отговорност за собствените си действия, които може да са причинени от партньора ви, за да реагира по определен начин. Покажете зрялост и признайте собствените си грешки, вместо да обвинявате партньора си за всичко това. Организирайте Национално турне в намиране на Него/Нея.

Направете ясни намеренията си

Няма нищо по-лошо от даването на фалшива надежда на партньора. Ако ще да се разпада връзката ви направете всичко ясно. Да не попадат в кръговрата „възможност да бъдете само приятели“, за да продължите да се виждате един с друг по някакъв начин. Това ще бъде много трудно за по-слабата страна от вас.

Дайте шанс за правилно затваряне на връзката

Не оставяйте нещата висящи и несигурни в края. Изберете подходящо време и се уверете, че имате всички отговори на всички въпроси, които вашият партньор може да има. Бъдете готови за всякакви реакции, без да се прибягва до емоционални решения. Успокойте него / нея, като подчертаете положителните качества и да оставите всичко да бъде казано.