Национално турне в намиране на Него/Нея

Национално турне

Ако сте самотни, ако нямате човек до себе си, с който да споделяте радости и тревоги, то предлагаме ви авантюра в едно турне за намиране на Него/Нея!

Някои от така изчервяващите въпроси си имат своето обяснение и то не е в начин и възпитание, морални устои и принципи, нито във възрастова граница или пол.

Оказва се, че младежите днес в различните краища на страната имат типичен за региона си маниер. В турне, когато избират и говорят за лични отношения с представители на другия пол те показват следните специфики:

  1. В кой град на България има най-романтични и горещи връзки. Къде двойките са най-стабилни и дълготрайни?!
  2. Къде на картата на страната ни има адреналинки и мачовци, че с лопата да ги ринеш?!
  3. В коя дестинация на родината ни е най-голяма вероятността за скучни връзки и моногамие?!
  4. Какъв е маниерът на влюбените в България от различните зони, научете сега:

Югоизтокът си пада по смеха. В градовете Кърджали, Ямбол, Сливен и Хасково, момичетата са категорични, че интимният партньор трябва да има богато чувство за хумор и не по-малко представителен вид.

Североизтокът държи на стабилност във взаимоотношенията. Градовете Търговище, Силистра и Добрич са обитавани от сериозни дами и мачовци, които задържат връзките си и над 5 години.

Северозападът е богат на добри и верни момичета. В градовете Видин, Враца и Монтана се оказва, че дамите не са със самочувствие за богини в леглото, но за сметка на това са предани на половинките си. Дори в Монтана признават, че предпочитат мъже със завидна кариера.

турне в намиране на Него/Нея

За разлика от тях Плевен, настоящето турне приветств „бързите удоволствия“. Това е града на бунтарки, а и там „лудориите“ за една нощ са приемани за нещо обичайно и нормално. В тази част на страната са и най-много флиртуващите, а плевенчанките са от най-взискателните по отношение за външния вид. Атлетично тяло е в топ списъка за неща, които дамите държат бъдещата им половинка да притежава. Не са малко обаче онези, които се целят към заможни и благородни мъже (ако все още останаха от вторите).

В Русе, както и първата му буква значи Романтика. Русенлийките са най-романтичните и свенливи момичета. Мускулестият герой и тук заема челна позиция в най-предпочитани мъже за интимни партньори.

В Ловеч – това е града на „принцесите“. Момичетата тук мечтаят за принца на бял кон, а съвременният мачо трябва да е благородник и сам да направи първата крачка.

Това турне има продължение по градове…