5 стъпки да си световен секссимвол – бъди Шакира, но в българска версия

Шакира

„Истината е, че рано или късно всеки от нас се запитва: Защо сме тук? – и тогава се появява онова усещане, че не съм на земята само за да поклащам дупе до безкрай, разбираш ли?!“ – Шакира.

Бъди Шакира, но в българска версия!

Жената, която вече 10 години оглавява топ музикалните класации – тя е бизнес дама, майка и винаги изумява мъжете, а ако това не е пример за подражание, поне приеми онова, което не харесваш в нея, като надграждане за твоята личност.

Какво не знаем за Шакира:

Тя е колумбийка с пищна и красиви божествени къдрици, които нежно се спускат по всяка част на тялото й , тя е кралска особа в стила на музикалния бизнес. Тя е жената, за която всеки мъж мечтае, а всяка жена иска да е на нейното място.

Истината обаче е друга. Шакира е любяща майка и съпруга. Тя жадува за всеки миг прекаран с най-скъпите й хора. Тя е любознателен човек, който постоянно се учи на нови неща. И въпреки благотворителностите на известни личности, които днес цял свят прави, Шакира далеч задминава очакванията на почитателите си. Тя не само подписва чекове, но говори и споделя за детската бедност.

За подхода си с мъжете Шакира съветва, че себеиронизацията и познанието на слабите места у силния пол, винаги й е помагало.

За музиката си Шакира споделя, че харесва и предпочита откровеността. Текстовете й са разкриващи истината, а подсъзнанието тогава няма място.

„Трябваше да осъществя мечтите си. Защото имах дълг да отстоя честта на семейството си и неговото икономическо състояние“ – това споделя в интервю Шакира, разказвайки и за Колумбия, родината си, където образованието е лукс, а дори богатите го нямат. От малка тя се научава кое е приоритета в живота й, как да бъде сексапилна и в същото време да постига мечтите си.

Шакира днес!

Днес Шакира е не само музикален идол в световен мащаб, но и един от лидерите на Фондация „За босоногите“, където се предлага образование на уязвими деца, които са в крайна бедност. Тя участва в построяване на шест училища в Хаити и Южна Корея, в които към настоящия момент се учат 5000 деца.

Кое провокира солидарността и съпричастността у Шакира

Тя е дете в семейство, което губи всичко – баща й остава без работа, хората им обръщат гръб, конфискуват мебелите и колите им. Тогава едничка морална подкрепа й остават родителите и образованието, което има. С тези две неща Шакира продължава да се бори, за да бъде такава каквато днес я познава целия свят – сексапилна дама, със завидна кариера и любяща майка и съпруга, отдадена и на благотворителни проекти.

Тайните за успеха на Шакира

След 10 годишна връзка, колумбийката споделя, че се е чувствала в бездънна яма, в застой и като задръстена. Животът й далеч се е разминавал с желанията й, а времето сякаш е минавало покрай нея. Тогава среща настоящият си съпруг Жерар. И за нея „слънцето изгрява“. Тогава Шакира осъзнава, какво иска от живота, а сложността, пред която (според нея Бог я е изправил) сякаш се размива. Заключението на Шакира е, че в този момент е успяла да погледне света с очите, които до сега не е гледала.

Как да станеш и ти секссимвол в 5 стъпки:
  1. Наблегни на горещите танци;
  2. Поддържай страхотна косата си;
  3. Намери си световен футболист;
  4. Открий мисията на живота си;
  5. Бъди грациозна навсякъде и с „бръснач-интелект“.

Научете повече инфо за други световни модни икони.