5 модни икони на всички времена

модни икони

Има неща, които сякаш не излизат от мода, сред тях са и тези модни икони!

Те са не само жени, не само лица от малкия екран, но и модни икони на всички времена!

Модата идва и си отива, но някои неща, никога не излизат от нея. Такива са красивите лица на всички времена. Сред тях може да откриеш класика, стил, елегантност и всичко това да остави незабравими спомени.

5 модни икони на всички времена:

За техните прототипи избрахме да поговорим, а с това няма как да не припомним лица и съществени елементи в начина на грим и прическа:

Одри Хебър

Тя успя да впечатли света с ангелско излъчване и плътни и красиви вежди. Те станаха нейният отличителен знак, а днес Кара Делевин достойно замества образа й. И докато тя изпъква в съзнанието ни като модна икона на съвремието, то Одри остава бюти иконата от миналото. За да постигнеш подобен резултат и на твоето лице може да сресваш веждите и да ги уплътниш. Мини с подходяща пудра, омекоти цвета с молив и всичко е готово. При нужда предварително изчисти излишните и не на място косъмчета.

Лесли Хорнби

Известна като Туиги е момичето, което взриви през 60-те години на миналия век субкултурата. Тя е супермодел и икона на онова време и внесе много промени в модните разбирания. Не малко бяха дамите, които искаха да изглеждат слаби като нея, подстригани късо и с големи мигли. Днес достойно тя е заместена от Ким Кардашиян, която смело демонстрира пищни форми и изящни мигли на финото като скулптура лице.

София Лорен

Тя е като красив диамант от миналото, чиито блясък не се губи дори в настоящето. Тя представя женственост, чувствено излъчване, пищно очертани бадемови очи. Нейният котешки поглед е „наследен“ в новото поколение и в лика на Алекса Чънг. Тя затвърждава позицията на съвременният трендсетър в областта на грима.

Мерилин Монро

Магнетична и очарователна с аленочервения цвят на устните, очертаните с очна линия очи и изписаните вежди я правят най-горещата жена на своето време. Години насам Гуен Стефани се придържа към комбинацията на Мерилин Монро и създава своето пънк излъчване.

Бриджит Бардо

Френската актриса и модел  от преди няколко десетилетия страстно се придържа към естествените вълни в косите си, палави, пищни и сякаш докоснати от слънцето. Днес нейна опонентка за титлата е и Жизел Бюндехен. Прическата е лесна за носене, непреходна и излъчваща неподвластен сексапил.

Разбери и за нещата, които мъжете забелязват винаги във външността ти: https://www.interpolezno.com/нещата-които-мъжете-забелязват-във-въ.