5 признака, че те харесва

5 признака, че те харесва

„Харесва ме…, не ме харесва!“

Съществуват множество причини един мъж да не ти покаже, че те харесва. Това не е защото, проблемът е в теб, често не знае как да го каже…

И все пак, Мъжът може да е хлътнал, още по-основателно е и то, когато:

  • Е, мъжът на приятелката ти.
  • Когато е фитнес инструктора или този по тенис на корт.
  • Когато е твоят колега, с когото движите бизнес проекта.

Има поне още 10 ситуации в които мъжа, с които прекарваш не малка част от времето си да не показва, че здравата се е прехласнал по чара ти, а самият той се „мъчи“ като грешен дявол да прикрива страстта си.

5 признака, че те харесва

Предлагаме ти 4 сигнала, по които може да узнаеш, че въпросният „Мачо“ е хлътнал здравата и то не по-кой да е, а самата Ти с цялата ти прелест:

Мъжът, който харесва някоя мадама, несъзнателно понижава гласа си

Това не се прави умишлено, а е заложено природно у самия „Мен“.

Държи се странно

Със сигурност има много сладури, които не знаят, как да контролират емоциите си и когато разговаря с красива жена, върши глупости. Така например ако човека срещу теб кърши пръсти, играе си с етикета на бутилката или нервно мачка салфетка, то навярно има нужда от успокоително, а и не намира начин да прикрие не сдържаната емоция и симпатия.

Звучи леко необикновено

У жените природно е заложено да си падат по мъже с по грубичък тембър. Дълбокият и дрезгав глас издава привлекателност и превъзходство. И дори без да узнае, че го прави красивия мачо може леко да снижи гласа си. Навярно и странните жестове се държат на една от тези необясними за повечето жени маниери.

Прави всичко, за да те впечатли

Почти всеки мъж, които се стреми да привлече вниманието на дамата по която си пада ръси какви ли не „простотии“. Понякога могат да изглеждат налудничави и безсмислени, а ако узнае, че си падаш по него може да се вдъхнови и за по-брилянтен сюжет. Дамата, която изпадне в захлас от такъв „Дон Жуан“ няма да бъде разочарована.

Говори, срещу събратята си

Е, съвсем нормално е, ако те харесва да опита да намали до минимум конкуренцията. И както в света на животните, двата лъва се бият за надмощие и спечелване на женската, така и тук. Злословенето си е не игра, а интелигентния начин да те накара да повярваш, че той е единствения подходящ.

Предлагам ти сега да прочетеш Една приказка за Любовта!