5 съвета за младост

младост

Как да съхраним своя  младост

Да спрем времето или да се върнем няколко години назад, но не бихме могли да сменим процеса да имаме вечната младост!

Това не е невъзможно, а спазването на няколко правила може да бъде дългосрочно постигнато.

Предлагаме ви 5 съвета за младост:

Излагане на слънцето

За много хора, това изживяване се нарежда в топ листата на приятни занимания. Лято е, а сега е момента за плаж, басейн, море и реалност. Добре е там да се съобразим с възрастта, поради което тя е запазена от всички страни, когато е нараснал повече от една година.

Вземайте антиоксиданти за  младост

Те неутрализират свободните радикали, предпазват от замъгляване на живота на средата и придават умерен блясък на кожата.

Сънят е много важен да запазим младостта за по-дълго

Умора водите до образуването на големи количества на кортизол (хормона на стреса) в кръвта, а този на въздействието върху процесите, като разрушаването на колагеновите влакна.

Грижете се за хигиената и тонуса на тялото 

Ексфолиращите процедури, масажи и бани за тонус повишават производството на колаген. С възрастта кожата изпитва всички по-голяма нужда от влага, а мъртвите клетки се затварят по пътищата на водата, за да се освободи свободно по-долните слоеве на кожата, което е необходимо, за да се прояви редовно.

Освен това, при отпадане на акциите.

Тази терапия не се препоръчва на хора с чувствителна кожа. Вземете също така допрян за запазване здрав и младежки вид на кожата. Това подобрение на кръстосаното кръвообращение води до отслабване на клетките с кислород и влошаване на кожата. Релаксиращите бани, допринасят за замяна на кръвоснабдяването и хидратацията.

Ретинолът в полза за младостта

Той е много във важен за изглаждане на бръчки. Желателно е да присъства в събрание на кремовете и лосионите, които ежедневно ползвате.

От тази връзка може да научите и за някои продукти козметика от природата.