Бански костюм, според телосложението

бански костюми

Лятото все още не е свършило, а ако избягваш да посещаваш плажа и басейните, само защото не харесва тялото си, то предлагаме ти 5 типа бански костюм, които ще паснат на всеки дефект, превръщайки го в ефект.

Според психолозите, когато банският не е съобразен с формата на тялото или не стои по мярка, може силно да повлияе над самочувствието. Този момент се получава и при неправилно подбрана плажна дреха. За плажа, нещата обаче не бива да излизат извън контрол.

бански костюм

Според специалистите дизайнери има 5 модела бански костюм, според телосложението. От тях може да избираш и ти:

  1. Ако имаш големи гърди, избери този бански костюм: Всяка дама мечтае за големи гърди, но те отиват на дрехата, а за плажа трябва да се подхожда с повече внимание в избора на бански. Добре е дамите с голям бюст да избират горнище на бански с презрамки, минаващи от двете страни (типично като при сутиена). Така ще се предпазят от неудобството да останат без горнището с при по-силна вълна или рязко завъртане. Тъмни цветове и модели с банели на чашките също са практични за надарените дами.
  2. Ако имаш закръглен ханш, за теб е бански костюм в тъмните нюанси, които създават визуално по-малки форми. Ето, защо е добре да се избере поне долнище в черен или друг тъмен нюанс. Пареото за плажа е истински помощник и съюзник във всяка ситуация и за прикриване на несъвършенствата.
  3. Ако имаш коремче – бански в цял вид е идеална възможност за прикриване на подобен недостатък. Днес на пазара се предлага чудесно разнообразие от модели, които ще те направят достатъчно секси и с цял бански.
  4. Ако си с малък бюст – за момичетата и жените с по-малки гърди плажа и предложенията за бански са най-много. Триъгълна форма на чашките е чудесен избор, както и модели бански с повече детайли по тях.
  5. Ако си миньонче – избере бански костюм, който да удължи краката ти. Долнище тип боксерки не е подходящ за жените с ниски размери. Той скъсява краката и създава усещане за още по-малки размери. Не избирай бански с много шарки в хоризонтално разположение. Това създава визуално по-ниски размери.

бански костюм