Зимна почивка в бг на планина

почивка в бг

Зима е, а все повече мечтаете за почивка в бг на планина!

Време, изпълнено с много сняг, мраз и мечти за почивка в бг на планина. И в това съвсем няма нищо лошо. Курорти като Пампорово, Боровец, Банско имат всички оферти.

И какво по-уместно от това да се замислим за спа почивка за двама. Време е вашата страхотната зимна ваканция в планината да започне!

Почивка в бг оферти

Сега повече от всякога може да разпуснете с приятели или семейството в някой зимен курорт. Независимо от това, на къде ще ви отвее зимната вихрушка, повече от всякога е време за забавления и почивки. И това се дължи най-много на факта, че предстоят Коледни и Новогодишни празници. Това предполага и необятни възможности за нова година оферти.

Спа почивка за двама

Защо да не съчетаете зимната ваканция с планински курорт, в който не само да хапвате, пийвате и да релаксирате, но и да имате своя спа уикенд за двама.

Освен СПА процедури и фитнес занимания, може и по естествен начин да се раздвижите, сред природата?!

Ако сте любители на планинския туризъм може да се разходите по някои еко пътеки, в случаи, че времето позволява. Много екскурзии предлагат включени в пакета оферти. В противен случаи, грабвайте ски екипировката и хайде в планината.

Евтини почивки за двама

До тук малко шегички, а сега нека погледнем нещата по-сериозно. Кои са нещата, които ще са ни необходими за една планинска почивка? В най-зимния месец на годината – декември и то, когато тъкмо сме решили да комбинираме Коледа или Нова година с планински ски сезон. Разгледайте всички изгодни оферти за почивка.

Почивка в БГ – защо Не?!

Сега е моментът да направите план и да решите, къде точно искате да заминете. Дали почивката да е сред френските или австрийски Алпи; дали в северната ни съседка Румъния или в Пирин планина; Може да карате сноуборд или фрийрайд по български снегове с почивка в бг или ще се насочите към снежната постеля на дестинации като Косово? Защо пък да не опитате в местните ни познати Пампорово, Полежан, Тодорка, Голяма Мальовица, Ботев и Безбог?? Условията са идеални и всичко зависи единствено от вашата нагласа. Сами може да се уверите, като разгледате офертие за Боженци хотели.

Едно е факт и то е вашето желание и мотивацията, до колко сами желаете почивка на балкан. Всичко останало е въпрос на време, средства и най-вече организация.

Изгодни почивки

Щом вече сте направили своята резервация, стегнете багажа. За целта предвидете ски оборудването. Дори теренът да не ви е известен, вие трябва да сте на ясно със ски възможностите си и да предусещате нещата и риска, който крие планината. Не бива да пренебрегвате и климатичните промени, които винаги и по всяко време могат да изненадат. За целта предвидете достатъчно топли дрехи и много храна и напитки. Направете резервация в хотели с минерална вода. А когато сте на ски пистата, просто се отдайте на зимната обстановка, на свободата, с която разполагате и на незабравимото усещане. Дори маркировката на ски пистата да липсва на места, дори виелицата да е повече от обичайното, едно е ясно и то е вашият положителен заряд.

Щом вече сте прочели това, време е за Вашата семейна почивка в зимен курорт.