Мода за студените дни

Мода

Дамска мода за студените дни

Коя лейди не обича дамската мода, която я прави чаровница и вълшебница, дори в най-студените мрачни и снежни дни на годината.

Мода за зимата

2013/2014 вещае още много приказни моменти за всички дами. И ако се искате да се подготвите за вилнееща и мразовита зимна приказка, то тук е мястото да почерпите малко свежи идеи.

Ако обичате да сте различна, непринудена и авангардна, винаги може да изберете модел на ежедневен тоалет от Висшия моден подиум. И ако не сте привърженичка на дадена марка, то тук е мястото да избирате палто, рокля за Нова година или ботуши по ваша приумица.

В случаи, че желаете да почерпите малко опит от модния подиум и светските нрави, то мода зима 2013/2014 отново ще ви изненада с ярки, дръзки предложения, които да накарат и вас самата сте по уверена, по-устремена и покоряваща мъжките сърца.

Зимната мода

2013/2014 година представя, както миналогодишни аксесоари и тоалети, така и съвсем нови облекла за дамите, изразени, чрез обем, подсилващи силуета и прецизно преливащи се от различни материи и цветове.

Дамски дрехи за студено време

Дамски якета зимни и дамски сака се предлагат за деловата лейди. Те са в истинско съвършенство и разнообразие. Те се преливат от класически модел. Дамски зимни якета, заимстват от мъжкия гардероб и с традиционен ревер, до разчупени кройки с голи ръце, извайващи дантели и букли, тип: „Прегърни ме“, нежни загатващи и нестандартни форми и воали;

Палта зима 2013/2014 предлагат на истинските ценителки на разкоша разнообразие от модели. Така и тази зима няма да слязат от модния подиум, вталените кройки и двуредното закопчаване, стил войнишка роба. За дамите, които винаги се стремят да прикрият някой и друг недостатък, идеални са палта. Моделите с прихлупване са чудесен вариант, а за почитателките на още един актуален аксесоар в гардероба – коланът. Палта с различни кройки и форми, кожени якета ще прибира и подчертава талията.

Мода в аксесоарите

Аксесоарите за зимата са една от любимите части на всяка нежна половинка. Ето, защо решихме да се спрем и на тях в най-голям диапазон. За избора на шапка, шал и ръкавици, милите госпожички не бива да се притесняват. Има зимни колекции с аксесоари 2013/2014 година са по-богати от всякога. Сред тях могат да се намерят в онлайн магазин за дрехи, от спортни модели шапка, шал и ръкавици, до елегантни бомбета за изискани случаи. Шалът и ръкавиците винаги могат да се комбинират.

За дамска зимна чанта може да се маневрира. Подходящи са от плетения вариант с големи дръжки, до големи кожени чанти с класически привкус. Синджири, катарами, панделки, никога не са излишни. Какво по-хубаво, ако сега комбинирате любимите зимни ботуши с нова и още по-яка чанта и актуалните дамски дрехи онлайн.

Мода

Цветовата гама не е ограничена, въпреки, че главно се свежда до черно, бяло, бежово, сиво и кафяво. Винаги може да сте различна, фешън и секси със свои модел на дамско яке.

Независимо, дали сте с червени ботушки през зимата, който и цвят да си пожелаете, важно е той да внася свежо настроение в зимните дни!!!