Животът на светските личности

животът на Холивуд

Животът на светските личности винаги е вълнувал обикновените, земни Човеци!

Новинки около животът и личностите на Холивуд винаги е имало, има и ще има. Те никога не спират, а дори по време на отпускарските месеци, актриси и музикални личности имат какво ново да разкрият.

Е, поне папараците са достатъчно добри, за да разучат, някоя и друга пукнатинка около живота им. Ето и тях:

  1. Камерън Диас – 41 годишната актриса има връзка с рок музиканта Бенджи Медън. Това става след раздялата на киноактрисата със звездата на бейзболния отбор „Ню Йорк Янкис“, Алекс Родригес, а той беше и първият известен, с чието име бе свързана тя в публичното пространство. Други бивши гаджета на Диас са Джаредо Лето, Джъстин Тимбърлейк. Според актрисата, човешката душа има много разновидности, а за да удовлетвори всички изисквания към подходящ партньор, човек трябва да има различни познати с различни характери. Само така може да намери идеалният образ.
  2. Белослава – в концерт на родна земя българската изпълнителка, заедно с маестро Живко Петров и други над 40 представиха музикална фиеста. В нея Белослава изнесе концерт „Музика в небето“, на който се събраха множество фенове. Билет на концерта струваше 35 лв. Освен това в концерта бяха представени различни парчета. След концерта беше включен коктейл, а основна цел за създаването му повод беше годишнината от откриване на терминал 2 на летище в Мюнхен.
  3. Ейдриън Броуди – продуцентска къща „Фейбъл Хаус“ е с нов шеф и това е Ейдриън Броуди. 41 годишния актьор има Оскар за ролята си през 2003 г в „Пианистът“ по драмата на Роман Полиански. След финансирането с 50 млн. долара от нигерийски и китайски инвеститори. Първи филм, който ще се спонсорира от „Фейбъл Хаус“ е трилър и носи името “Manhattan Nocturne”. В него Ейдриън ще е в ролята на талантлив журналист, нает от млада жена, за да разследва убийството на мъжа й. Очаква се снимките му да започнат през есента на настоящата година. Броуди споделя още, че очакванията му са свързани с хуманност и най-вече интерес на аудитория от цял свят. В най-скорошни планове се очаква и Броуди да изпълни главната роля в приключенският „Императорът“ филм. Снимките му ще започват в август месец. В него той ще е Карл V, владетеля на Римската империя от XVI в.