Виждала ли си тези 2-ма свалячи на малкия екран

2-ма свалячи от малкия екран

Със сигурнист както мъжете си имат своите фаворитки от малкия телевизионен екран, така и ти криеш някой „любимец“.

Тези, чийто истории сега ще разкрием не са с нищо по-различни. И те са земни човеци, окъпани в холивудския звезден прах.

Красавци, по които и българските дами се прехласват. Ето и техните истории:

2-ма свалячи от малкия екран

  1. Иън Сомърхолдър – манията на красавецът Иън се оказват приятелките на бившите му. Това става ясно наскоро, когато актрисата Ники Рийд, съпругата му си признава, че другите й приятелки, осен, че са брюнетки са и нейни приятелки. Всяка от тях е била гадже на Иън. Преди Ники е била и Нина Добрев и Ашли Гройн. И двете му бивши го познават много добре и като приятел и като колега, и като партньор в леглото, а това не им е коствало големи усилия, за да го омаят. По отношение на връзките си чаровният американец се запознава с Ники, благодарение на Ашли. Двете красавици стават близки пък от снимките за филма „Здач“, където са и сестри вампирки. Любопитно около новата любов на Иън е още, че въпреки, че са имали връзка с актьора и, че Ники става негова законна съпруга и до днес те са неразделни. Историята на Ники далеч не е по-различна от тази на Сомърхолд. След като се разделя с музиканта Пол Макдоналд, тя се впуска в нова авантюра с брата на приятелката си Джулиъян Къф, Дерек.2-ма свалячи от малкия екран
  2. Каспър Смарт – оказва се, че дори ден младокът не може без небезизвестната Джей Ло. Въпреки раздялата им, запознати казват, че Каспър не може да преживее и ден и сега осъзнава, какво е загубил. 27 годишният мъж не спира опитите да върне латинката. За нея останалите общи приятели казват, че видимо е много по-щастлива и се радва на свободата си. Изненадата е, че Дженифър Лопес навършва 45 години, а именно на рожденият й ден, бившият на певицата партньор намира начин да разкрие чувствата и любовта си към нея. Той подарява торта под формата на голямо розово мече и дори го пуска в социалните мрежи с надпис за Ло. И както за всяко нещо така и тук, колелото на живота се върти и докато богатата и известна латинка глезеше и се примиряваше с изневерите на далеч по-младият от нея танцьор. Докато той си е хойкал и кръшкал насам-натам, самата Дженифър го е гледала като писано яйце. Това е мнението на запознати техни приятели. Сега секси танцьорът Каспър горчиво съжалява за загубата си и това че е допуснал да загуби латината.