Увод в тайландския масаж

увод в тайландския масаж

Чувала ли си за тайландския масаж?

Искало ти се е да го побъркаш с масажи, опитвала ли си тайландския масаж?

Има няколко простички движения на ръцете, които носят сякаш полъха на екзотична цивилизация. С това започваме нашето малко пътешествие до Тайланд, страната на чудните масажи и не само.

Тайландският масаж се появява още в древността, той преминава през ритуали, съпроводени с молитви, а основната цел била пречистване на духа и балансиране между енергията на чи.

Обученията на самите местни девойки, които практикуват и прилагат този масаж протичат в продължение на шест, до осем години. Ако не възнамеряваш с това да изкарваш и ти прехраната си. Достатъчно ще е и краткото ни изложение, което ти предлагаме, а с доза похотливост и специална подготовка в тайландския масажи сама може да докараш „обекта“ попаднал в ръцете ти до взривяващ страстен екстаз.

  1. Кунг фу – всяка една ласка трябва да е нежна и гальовна, преливайки плавно от една в друга. В никакъв случаи не откъсвай ръце от тялото и не сменяй ритъма. За фини и пързалящи се движения използвай ароматно масло или крем.
  2. Анмо – известен е още като точков масаж. Тук обаче докосванията може да станат по настойчиви и интензивни. Използвай възглавничките на палците и меката част на дланите. Раздвижи кръвообращението, повдигайки леко кожата.
  3. Игра в стомаха – в посока срещу стрелката на часовника и около пъпа прекарай длани и нокти в масажни движения.
  4. Кръгови движения със съблазън – с направата на масажа може да се покачиш над половинката си и да присвиеш тялото си към неговото, не спирайки с масажа.
  5. Целувката – но не каква да е целувка, а масажна целувка. Тук включваме всяка част на тялото, а изключваме ерогенните зони. Лекото засмукване на чат от кожата и масажирането й с език може да сътвори чудеса. Трябва и да се внимава, защото лесно могат да се образуват синки по тялото.
  6. Милувката – и то не каква да е милувка, а тази по гърдите е запазена марка в тайландския масаж. Тази милувка се прави с върховете на зърната на гърдите и когато и двамата партньори са голи. Първо се прилага на корема и гърдите, след това на врата и гръбнака, а накрая приключва с леко отриване на ушните миди.
  7. Галене с коса – ако имаш дълга коса всичко е лесно, но ако нямаш такава, то може да използваш перце или друга пухкава вещ.
  8. Масаж в слабините – постепенно се изтегляш към зоната на слабините, но, без да бързаш и поетапно прегрупирайки всеки милиметър от тялото. Не пропускай зоната между бедрата и края на опашката. Прави всичко много бавно, наподобявайки замесване на тесто. И вече, когато почти е изпаднал в страстна мъчителна агония, време е да се заловиш с последната кулминационна част.
  9. Небесния дракон – това е прословутия масаж на неговата мъжественост с твоите гърди. Изпълнението наподобява вариация на гръдна мастурбация.