Тайната на тантра масажа

тантра масаж

Тайната на тантра масажа – нека ти я кажа!

Двете професионални масажни школи за най-еротични масажи са тайландската и тангра школата. Те са класика от вековете и са се превърнали в синоним за висша съблазън.

Ако и ти искаш да научиш нещо, което да вмъкнеш в репертоара си, залавяй се във втора част от обученията по масаж:

Тайната на тангра масажа!

С половинката ти смятате, че ако не ви залее бърза, страстна и изпепеляваща вихрушка от страст, то секса не е секс. Разбира се това е само началото да се насладиш на другата еротична крайност, а в нея именно всичко се прави бавно и методично. Главната цел е да се почувства всяко движение, оставяйки стон като ехо. И ако още не си напълно уверен, предлагаме ти да се потопиш е „дебрите“ на тангра масажа:

  1. Ароматните ухания – от векове насам и в различни народи са открити тайните на ароматните масла. Те могат не само да предразположат, но и да предизвикат истински екстаз от чувства, емоции, преживявания. Затова те съветваме да приложиш подходящи ароматни свещи и/или пръчици и да се потопите в романтичната атмосфера.
  2. Комфорта на обстановката – растели меко и удобно одеяло на пода, изключи всякакви връзки с околния свят, пусни приятна музика и остави нещата на самотек.
  3. Настройката – дай инструктаж и на партньорът си и заедно се потопете във вълнуващи преживявания. За още по-силни усещания и запомнящи се моменти, вържи очите му с нежна кърпа и започни да го масажираш. Не забравяй, че преди тази вечер кожата ти трябва да е добре хидратирана и гладка като коприна, а движенията ти да напомнят плавно протичане сякаш на вода по тялото му. За да постигнеш вътрешно равновесие приложи йога ефект от танграта. За целта затвори очи и се концентрирай над метода, в който повдигаш и спускаш тялото си по неговото, с възможно най-бавните движения и докосвания.
  4. Според тангра първите движения в увода на танграмасажа са запознанството. Ето защо изключително важна е уводната хореография.
  5. В основата на тангра масажа е заложено бавното темпо и продължителността.
  6. Според тангра нереализираната енергия се насочва в кръста. Следователно обърни внимание на тази зона.
  7. В тангра масажа, разтриването на стъпалата има силно въздействие. По човешкото стъпало са съсредоточени най-много ерогенни зони, затова не бива да се пропуска.
  8. Завършителната фаза приложи парцевидни докосвания, извършвани с меката част на пръстите и разпръснати хаотично из всяка част на тялото. Така тангра масажът ще остане не просто приятно усещане, а винаги помнено изживяване!