Как изглеждат подлите мъже – как да ги познаеш

как изглеждат подлите мъже

Всеки от нас е различен и както имаме 5 пръсти на ръцете, а те са коренно различни, така и мъжете не си приличат.

Какво е това, което така ни кара да тичаме след половинката или което ни вбесява са само една част от въпросите, над които избрахме да се спрем.

Как изглеждат подлите мъже?

  1. Когато увърта нещата – колкото и стабилна или сериозна да изглежда връзката ви все ви се струва, че нещо не е както трябва да бъде. Ако не искате да останете изненадана от развитието на нещата, то може би е време да поговорите и да изясните това, което ви тревожи.
  2. Когато си на последно място – има много мъже, които поставят всичко останало на челни позиции, а за връзката с теб все като „последната дупка на кавала“. Ако в началото са оправданията за работа, след това командировки, приятели, родители и какво ли не, замисли се докато не е станало прекалено късно. Често невниманието в началото може да стане ежедневие в бъдещето, с което, повярвай не се свиква. Много мъже са по природа егоистични и мислят, че „планетата се върти около тях самите“.

Как да познаеш подлите мъже!

3. Фалшивата връзка – има и един тип мъже, които докато са с теб свалят звезди и правят чудеса, но когато сте в компания сред общество, приятели, колеги се държат резервирано. Такова поведение се диагностицира като фалшиво и едва ли би желала да прекараш остатъка от живота си с човек, който едва ли не се „срамува“ от теб.

4. Когато те използва – и тук не говорим за един или два пъти, а многократно, то може би е време да сложиш край, преди да те е „завлякъл“ като стихия на дъното на някой басейн. Последното разбира се е шегичка, но има и толкова мързеливи мъже, че никога не са работили и цял живот я карат на дългове.

5. Женкарят – е има и такива и те не са в Червената книга, повярвайте. Много от съвременните мачовци въртят не по две, а цели три, четири жени едновременно и на малкия си пръст. За да не попадаш в такъв любовен „многоъгълник“ бъди внимателна и си изпичай мозъка.

6. Неверника – често неверността на мъжа може да се диагностицира с малките промени както например нови чаршафи, ново бельо, нови придобивки и т.н. Погледни над нещата, по сериозно, ако се прояви внезапната промяна.

7. Несериозността – според специалистите мъжът, които е минал 30-те, но още живее при майка си не може да бъде сериозен, не поема отговорности и не е решителен за нищо.

8. Безхарактерността – има и такъв тип мъже, които сега са на едно мнение, а след 5 минути на противоположното. Внимавай с този тип, да не се окаже, че сега иска дете, а после с коречме да те изостави сама да се оправяш.