Упражнения за мускули на ръцете

Има упражнения за мускули на ръцете Предлагаме ви, няколко лесни и приятни упражнения за оформяне мускулите на ръцете. С тяхна помощ, не само ще изваете различните мускупражнения за мускули на ръцетеулни групи,

Упражнения за мускули на ръцете

Ако сте привърженик на хранителни добавки или все си задавате въпроса: как да отслабна: Упражнения за мускули на ръцете.

Може би обичате спорта и се стремите към здравословен начин на живот. Грижите се за тялото си, но на ръцете почти не обръщате внимание. Време е да изградите своята фитнес програма сега:

Има упражнения за мускули на ръцете

Предлагаме ви, няколко лесни и приятни упражнения за оформяне мускулите на ръцете. С тяхна помощ, не само ще изваете различните мускулни групи, но и успешно ще се преборите с целулита под мишниците. Може дори да ползвате като тренировка за големи ръце.

Упражнения за мускули на ръцете 1

Вземете гирички от по 1,5 кг. От изправен стоеж изнесете ръцете напред, със свити лакти в прав ъгъл между ръцете и раменете. От това положение събирате един до друг двата лакътя пред гърдите – направете 3 серии от по 10 пъти. Това упражнение се отнася към серията упражнения за предмишница.

Упражнения за мускули на ръцете 2

От изправен стоеж кръстосайте двете ръце с гирите пред тялото със свити лакти. Опънете ги напред, като в същото време стегнете мускулите на гърдите. Направете 3 серии с по 10 повторения. Това е от типа упражнения за бицепс.

Упражнения за мускули на ръцете 3

Легнете по корем и разперете ръцете в страни, хванали гиричките. Повдигнете леко главата и горната част на тялото и изпълнявайте с ръцете бавни движения, като при плуване бруст. Поддържайте постоянно напрежение в тялото, като го отпускате за малко, след всеки 5 вдишвания и издишвания. Това са упражнения за големи ръце, които помагат за стягане на дупето и бюста.

Най-доброто упражнение за ръцете е опора върху трицепсите!

Тези фитнес упражнения за гърди са лека гимнастика, която тонизира отпуснатата кожа от долната страна на ръцете и намалява целулита.

  • Седнете на стол, стиснете ръба на седалката или поставете длани на повърхността, близо до тялото си;
  • Изпънете крака пред себе си и залепете стъпала към пода;
  • Като се поддържате с ръце, изнесете тялото си напред и се отпуснете надолу, така че дупето ви почти да опре пода; Върнете в начална поза. Повторете 10-20 пъти, починете и направете нов цикъл. Желателно е минимум 3-4 цикъла всеки ден. Колкото повече пъти и повторения се правят, толкова по-бързи видими резултати ще има.

Не забравяйте количеството на мускулите в тялото определя, колко калории ще бъдат изгорени. Следователно, колкото повече мускули на ръцете има човек, толкова повече мазнини гори.

Използвайте – гладиатори, гири, щанги, дъмпели, тежести за китки и глезени.

Вижте още 3 Упражнения с максимален ефект, за всички части на тялото.