3 упражнения с максимален ефект, за всички части на тялото

упражнения за максимален ефект

Търсите упражнения с максимален ефект?

Тези фитнес упражнения за жени, карат всички мускули да работят, правят фигурата стройна и елегантна, а с упражнения с максимален ефект може да постигнете невероятен резултат. Предлагаме ви топ тренировки за отслабване:

Тези упражнения ще натоварят много мускулни групи и не изискват дълго време и усилия. С тях ще е важно да знаете и какво да ядем след тренировка. Всичко това и още много ще научите от страниците на interpolezno.com.

Преди да стартирате сериите е добре да приложите малко тренировки за отслабване с велоергометър.

Упражнения с максимален ефект 1

Легнете по корем, изпънете краката и протегнете ръцете напред с длани надолу. Напрегнете пресата и като изпъвате гърба, повдигнете горната част на гърдите и бедрата. С вдишване отпуснете лявата ръка и десния крак, но не докосвайте пода.

След това ги повдигнете на предишната височина и едновременно отпуснете другата ръка и крак. С издишване направете същото и след това ги отпуснете гърдите и бедрата на пода. Изпълнете 8-10 пъти. Не отпускайте коремната преса през цялото време. Теглете с ръката и крака в противоположни посоки.

Важно за правилното изпълнение е и самото хранене преди и след тренировка.

Упражнения с максимален ефект 2

Седнете на пода и леко сгънете колената. Прекарайте ластик през ходилата и хванете краищата му с двете ръце и длани нагоре. Лактите са притиснати към тялото. Леко наклонете корпуса назад, изправете гърба и напрегнете пресата. Като задържите рамената неподвижни, плавно сгънете в лакти, ръцете и приближете длани до раменете.

Отново опънете ръцете и повторете 8-10 пъти. Съберете лопатките, отпуснете ги и стегнете корема – така по-лесно ще запазите равновесие. Много помага и кардио за отслабване.

упражнения за максимален ефект

Упражнения с максимален ефект 3

Легнете на дясната страна и положете сгъната ръка под главата. Стегнете корема, а гръбначния стълб отпуснете. С лявата ръка се подпрете пред себе си. Опънете крака под ъгъл към корпуса. Бавно сгънете левия крак, като плъзгате пръстите по вътрешната страна на левия прасец, докато стигнете до коляното. След това го изпънете нагоре.

Разпуснете ходилото и с усилие в мускулите по вътрешната страна на бедрото, отпуснете крака до изходно положение. Повторете 8-10 пъти и веднага без почивка изпълнете същото и с другата страна. По време на повдигането на крака бедрото трябва да е точно над таза. Това упражнение е за отслабване с кростренажор.