Целулит по ръцете

как да премахнем целулит

Целулит по ръцете и как да се справим с него!

Малко са жените страдащи от целулит по ръцете, в сравнение с тези по бедрата. Но за страдащите от него този факт е досаден и смазващ самочувствието. Може би защото ръцете са по-изложени на показ от другите споменати зони от тялото.

Жените са генетично предразположени да складират повече мазнини. Това се случва, с цел бъдещо здраво майчинство.

Целулитът по горната част на ръцете

Целулитът по горната част на ръцете придобива все по неприятни размери, особено след бременност и раждане, след рязко напълняване, с напредване на възрастта.

Бунтът, срещу неравната или увиснала кожа на ръцете започва с невъзможността да се облечете с нещо изрязано или без ръкав.

Сякаш целулитът не е достатъчен по другите части на тялото, та се натрупва и в тези области?!

Не бива да се примирявате с него! Време е да пристъпите към лечение на целулит. Може да направите много в борбата с него, дори да не ставате от дивана.

За премахване на целулит

Започнете със самомасаж. Има много антицелулитни масажи, които помагат в битката против портокаловата кожа.

Това е най-засегнатият участък. Него може бързо и ритмично да масажирате ежедневно. Тези части с твърди кръгови движения и леко мачкане (добавете малко лосион или олио за тяло). Приложете антицелулитни процедури.

Такива може да прилагат по два пъти дневно с антицелулитен гел и/или антицелулитен крем.

целулит

Упражненията по целулит премахване

Може би бягате или карате колело, но не правите нищо за трицепсите?!

Плуване против целулит

Опитайте да плувате. Плуването тип кроил или по гръб може да е от голяма полза. Тези стилове ще помогнат да изваете формите на ръцете си. И в двата стила се използват мощни движения за преодоляване на съпротивлението на водата.

Ако обичате ходенето, съчетайте го с чифт щеки „нордик уокинг” (в спортните магазини). Ходейки ще размахвате щеките пред тялото, както го правите обичайно, когато движите ръцете при ходене. Така ще оформите задната част на ръцете си и ще горите допълнително калории.

Научете и: „Как да премахнем целулита в домашни условия„.