Топ 10 най-скъпи бижута на червения килим

Оскарите, Еми, Грами всички имат едно общо нещо – червения килим. В „червения килим“ се превърна в явление, което е пристига до известна степен, за да засенчи актуалните събития в повечето предавания. Звезди и знаменитости се възползват от тази възможност, за да демонстрират своите екстравагантни тоалети и аксесоари.

Тази статия разкрива 10 на най-скъпите бижута, носени някога на червения килим.

# 10 Рийз Уидърспун

rijz-uidrspun

Рийз Уидърспун заема номер 10 с $ 3,700,000 бижута, които носеше на червения килим на Златен глобус през 2014 година. Чифт 4-каратов диамант на обеци, 10-каратов диамантен пръстен и три подредени диамантени гривни до пълния набор от бижута, които могат да изглеждат евтини, но струват невероятните $ 3,7 милиона.

# 9. Чарлийз Терон

charlijz-teron

На 85-тите награди Оскар, пристигащи Чарлийз Терон с $ 4,500,000 диамантени бижута. Тя определя се нарежда номер 9 за награди Оскар 2013. Чарлийз има ослепителен поглед с със своите диамантени обеци, три диамантени гривни и пръстен с диамант, всички в обстановка на платина. Един поглед, който е пълен с ослепителен с бял фон на роклята.

# 8. Дженифър Лопес

dzhenifr-lopes

С фронтален поглед Дженифър Лопес в 2011 Златен глобус. Нейният тоалет не би бил пълен без нея $ 5 mllion комплекта бижута. Носи гривна, която блести с над 600 диаманта, диамантен пръстен с 7-каратов и диамант касетъчни обеци, които струват около $ 5.0 милиона.

# 7. Джесика Алба

dzhesika-alba

Красивата актриса изглежда зашеметяващо, както обикновено в 2013, когато получава Златен глобус. Та има диамантена огърлица с $ 5,800,000. Изработени от платина, диамантен пръстен и обеци. Общият размер на бижутата й струва около $ 6 милиона.

# 6. Никол Кидман

nikol-kidman

Никол Кидман се появи на сцената на Оскарите 2008 с колие за $ 7,0 милиона, което е направено от над 7600 диаманти. Колието е поръчково за Кидман.

# 5. София Вергара

sofiya-vergara

Колумбийската родна актриса се появи на червения килим през 2013 за Еми награди в червено с рокля на русалка. Това е перфектното допълнени с перли, която носи. За 7 милиона долара бижута с гигантски рубин, сапфир и изумрудени обеци; диамантен пръстен 21 карата; и 40-каратов изумруд и диамантен пръстен от бижутер, Лрейн Шварц.

# 4. Ейми Адамс

ejmi-adams

Красотата на Ейми Адамс е по-изразена в червена Валнтино рокля, която е съвършена с $ 8,000,000 бижута през 2014 г. по време на Златния глобус. Комплектът за бижута се състои от парчета от Лрейн Шварц, които включват 30-каратов диамант с висулка, пръстен с диамант 12-каратово и 10-каратови обеци с диаманти.

# 3. Ан Хатауей

an-hatauej

Ан показва в 2011 Оскарите бижута на стойност $ 10 милиона. Те подхождат идеално на червената й рокля и са скъпи бижута, която включва Tiffany & Co. 94-каратов диамант на колие, пръстен с диамант на Tiffany Legacy и 10-каратови обеци с диаманти.

# 2. Глория Стюарт

gloriya-styuart

Реплика на „Сърцето на Океана“ от Титаник, носени от Глория Стюарт на Оскарите 1998 Хари Уинстън е вторият най-скъпо бижу показано на червения килим някога и носено за $ 20 милиона огърлицата.

# 1. Кари Ъндърууд

carrie-underwood

Елегантната Кари Ъндърууд е вдъхновението на нашия списък. Кари наистина взриви феновете и публиката със своите бижута за $ 31 милиона. Огърлицата й е от 381 каратов диамант. Кари до сега е първата с толкова скъпо бижу носено някога на червения килим.