6 идеи за коледни подаръци, които гарантират, че вашата приятелка ще е щастлива

Без значение колко сте близо, имате неформална връзка, времето за коледен подарък за приятелката е със сигурност момент, в който може да настъпи разрив между вас двамата. Едва ли очаквате, че приятелката ви ще бъде щастлива само с шоколади и бонбони, ако не желаете да издържите една трудна нова година, по-добре е да проверите за идеи подаръци. Някои от тях сме изброили по-долу, а приятелката ви със сигурност ще се влюби.

Перфектен стайлинг за коса – малко са момичетата, които да не държат на външния си вид и най-вече на косата. За да бъде щастлива приятелката ви, сега е момента д и осигурите перфектния стайлинг аксесоар. Той ще направи изключително лесно оформянето на прическа. Ако приятелката ви държи на красотата и екзотичното оформяне на косата, това е един от най-добрите коледни подаръци на 2016 година.

Аксесоари от кожа

Независимо дали сте запознати с модната сцена или не, повечето момичета са. Така, че ако искате приятно да изненадате приятелката си, то зарадвайте я с най-новите тенденции и аксесоарите. Цветните разновидности на изкуствени аксесоари кожи са много горещи този сезон и повечето от тях са на доста разумни цени, като перфектен коледен подарък за половинчатата ви.

Фотоапарат за начинаещи

Въпреки, че всеки има телефон с камера, няма по-добра идея за избор на фотоапарат за начинаещи.

Ако приятелката ви се интересува от фотозаснемане и фотоснимки, това може да бъде идеалният коледен подарък, който най-накрая ще я накара да открие своето хоби. Много вероятно е и в бъдеще да премине на професионално ниво изглеждащи снимки. Ако по-натам половинката ви се превърне в сериозен фотограф, то и вие ще имате принос за това.

Лимитирана серия козметика или бижута

Почти няма момчие или жена, която да не се прехласва по луксозните неща. Не избирайте обаче от масата, която се предлага. Изберете лимитирана серия, на която няма да може да устои, а освен това ще се почувства специална.

Машина за пуканки

В интерес на истината, повечето жени обичат пуканки. Това прави удоволствието т съчетаване на диета и хранене още по-приятно. Нека приятелката ви винаги има под ръка възможност за много лека закуска, особено при гледане на телевизия или филми и при това с не много калории. Една машина за пуканки може да накара всяка домакиня да бъде щастлива.

Вана за масажи, само за момичета

Момичетата обикновено са по-специални към къпането, отколкото момчета и наистина могат да оценят дългите душове и комплекти за къпане. Ако искате да покажете на своята приятелка, че ви е грижа за личната й хигиена, направете й подарък комплект за баня. Това ще й помогне да се отпусне и да се облекчи от натрупания стрес в натоварения сезон.

подаръци за Нова година и Коледа

Всеки път, когато изберете коледен подарък за приятелката си се опитайте да запомните, какви са нейните нужди. От друга страна, ако вие двамата живеете заедно, няма нищо лошо да инвестирате в нещо, което ще я направи щастлива и ще е полезно за вас двамата.