Техника на синхронизиране

техники нза синхронизиране

Техники на синхронизиране: „Не прави компромиси със себе си, защото ти си всичко, което имаш“ – Джон Гришам!

Ето още някои техники на синхронизиране:

  1. Силата да убеждаваш – ако имате мечта, която дълго време не успявате да превърнете в реалност, то навярно причината е дълбоко стаена във вас и вашето „недоверие“ към самият себе си. Психолозите съветват да запишете желанието си на лист хартия. Премислете всички убеждения, които ви ограничават и сами ще видите къде е проблема. Така ситуацията може да не ви изглежда непосилна.
  2. Други техники на синхронизиране са: Тайната изречена на глас – „озвучете“ желанията си. Когато сте сами или пред огледалото изречете на глас това, което искате да стане. Повторете го поне три пъти и сами ще се уверите в силата на този подход.
  3. 26 секунди – съществуват много съвети, полезни тактики и подходи, писани и неписани закони, за това как да привличаме положителната енергия. Предлагаме ви 26 секундната такава. Тя започва от старта на деня, когато още оправяте сутрешния си тоалет или сте в леглото. Вдишайте и издишайте дълбоко 26 пъти, а през това време мислете за позитивни неща, за това, как бихте желали да се нареди живота и деня ви, за това, как всичко ще минава плавно и в ред. Ако се наложи и по време на работа намерете усамотено място и повторете упражнението.
  4. Техники на синхронизиране: вече се случват нещата – млада дама в Унгария години наред се канела да напише книга. Темата била известна, разполагала и с достатъчно материал, но започнали сериозни проблеми. Жената сама се убеждавала, че ако ще пише книга, то трябва непременно да е шедьовър.

успеха

Тогава неин приятел я подсетил за истинската насока, защо някога е решила да напише книга и тя се сетила, че решението взела в момент, когато автор на книга и подарил такава. Романът, който получила не бил шедьовър, но жеста, по който се снабдила с него, лекотата на четивото и неговата увлекателност го правела такъв. След няколко дни украинката започнала да пише своя книга. Може би пътят към началната мечта не е така недостижим?!

Виж още за: „7 техники по пътя към успеха„.