7 техники по пътя към успеха

път към успеха

Аз използвам не само всички умове, на които съм способен, но всичко, което мога да взема на заем“ – Томас Удроу Уилсън.

Бихте желали неприятностите да минават покрай вас, без да ви закачат, а това по мнението на психолози и хора минали по този път е напълно възможно. За целта е достатъчно само да усвоите техниката на синхронизиране и всичко е във ваши ръце.

 

Всички сте забелязали, че съществуват хора, които живеят, сякаш не полагат никакви усилия. Сякаш всичко им се отдава, без да се напрягат.

Според психологията, тактиката за Успеха е цяло умение, което се придобива след усвояване на всички жизнени потоци в тялото.

Осъзнаването на всяка ситуация и възползването пълноценно от нея, за тези хора е част от ежедневието, а за това помага и законът на син хроничността. Той съветва:

  1. Внимавай да не се спънеш на прага – реалността не е достатъчен показател, затова като начало трябва да се научите сами да се ориентирате накъде е притока от енергия. Ако изборът не е правилен, то и сблъсък с препятствия ще липсва. Пример за това е поредица от премеждия, които най-често говорят за едно – „не е за теб“. В случай, че не забележите сигналните знаци на време, то най-вероятно ще загубите куп време, сили и нерви за „загубена кауза“, докато узнаете сами, че това не е за вас. В случай, че усвоите да техниката да улавяте дори слаби сигнали, значително много проблеми ще изчезнат от живота ви.
  2. Провокирайте потока към себе си – енергията трябва да работи във ваша полза. За целта трябва да притежавате и допълнителен поток енергия, който да помага да се преборите с умората и да синхронизирате правилно енергийният поток от вън с ритъма на живота си. Да се настроите към успеха, трябва да си зададете въпроса, какво искате и кои ваши желания могат да бъдат постигнати сега и кои в бъдеще. Ясно е, че това няма да стане с вълшебна пръчица. Всичко трябва да се извършва постепенно и в хармония с вътрешното аз. Това е само началото, което ще помогне да навлезете в общия поток енергия.
  3. График на настроенията – научете се да контролирате емоционалното си състояние и да живеете в настоящето, изживявайки всеки миг пълноценно. Много хора остават в плен на миналото, изпитвайки носталгични чувства или мечтаят за бъдещето, като вечно са недоволни от случващото се. И двата типа витаят все някъде в „облаците“ и не могат пълноценно да се радват на живота. Добра техника е да се научите да поставяте оценка на всеки ваш ден, започвайки от 0 – лошо; 1 – удовлетворително; 2 – добро; 3 – отлично настроение за деня.

пътят към успеха

Така ще може да се насладите на всяка стъпка в живота и ще пожънете успеха си, без да мислите за миналото или бъдещето.

Следва продължение…