Тайната за здравословна закуска вече е разкрита

Ако смятате, че здравословна закуска не дава добър вкус, трябва да помислите отново. Имаме предназначен перфектен план в 7-дни, който не само ще достави здраве и фитнес, но и вкус в старта на деня ви.

Ето и тайните рецепти здравословна закуска, които ще ви направят здрави за години напред:

  • Понеделник

Започнете седмицата с омлет от две яйца с гъби и спанак. Това ще ви осигури богати на протеини и всичките осем аминокиселини храни. Австралийският дружество по хранене препоръчва най-малко един грам протеин на килограм телесно тегло, нещо, което тази закуска може да предложи.

Детайли:

Калории: 187

Мазнини: 14,66 грама

Въглехидратите: 0.84гр

Протеини: 12,96 грама

  • Вторник

Вторник ще ви помогне да разширите вашите хоризонти. Подарете си с вкусна амарант каша. Ацтеките отдавна са открили тайната на това зърно. То подобрява количеството на протеините в тялото и да добавите фибри. Сервирайте това за себе си с плодове, покрити с канела. Клинично е доказано, че канелата помага да се стабилизират нивата на кръвната захар.

Детайли:

Калории: 388.3

Общо Мазнини: 10,2 грама

Холестерол: 0.0mg

Натриев: 238.0mg

Общо въглехидрати: 77.2 грама

  • Сряда

Все още вярвате, че ви липсва вкус във вашата закуска? Е, време е да се поглезите с люспи от зърнени култури Киноа. Това, гарнирано с малко ябълка, лененото семе и канела е идеалният отговор за вашият хранителен глад. Киноата има високи количества протеини, нещо, от което тялото се нуждае през целия ден.

Детайли:

Калории: 131.0

Общо Мазнини: 0,0 грама

Холестерол: 0.0mg

Протеин: 4.3 грама

  • Четвъртък

На този ден ще се поглезите с бъркани тофу. Сервират се заедно с домати и пресни билки, тя ще завърши здравословната закуска, със съдържание на фитоестрогени, който осигурява перфектен хормонален баланс.

Детайли:

Калории: 159

Общо Мазнини: 9.1 гр

Холестерол: 0mg

Въглехидрати: 11.9 гр

Протеини: 11.0 гр

  • Петък

За стартиране на последния ден от работната седмица, ще се наложи да се храните с нисък гликемичен състав храни. Добрата новина обаче е, че такива обаче се смилат бавно. За това ще да се поглезите със закуска на фета и бъркани яйца. Това ще ви помогне да освободите енергия в тялото и това ще ви държи свежи през целия ден.

Детайли:

Калории: 236.5

Общо Мазнини: 11,4 грама

Холестерол: 237.7mg

Въглехидрати: 12,9 грама

Протеин: 22,2 грама

  • Събота

Ето как ще да започнете уикендА по възможно най-добрият начин: закуска богата с авокадо, домати, босилек и малко балсамов сос. Тази храна е не само пълна и засищаща, но също така и с богат вкус. Една порция и ще загубите ума и дума.

Детайли:

Калории: 361

Общо Мазнини: 17,1 грама

Холестерол: 0.0mg

Въглехидрати: 63.3 mg

Протеини: 12 гр

  • Неделя

Наслаждавайте се в неделя на нещо, което не само ви дава енергия, но също така и е сладко. Подарете си вкусни палачинки с брашно, които можете да ядете заедно сезонни плодове и малко кисело мляко. Палачинките ще ви помогнат да си набавите ниацин, а той от своя страна ще ви помогне да се борите със сърдечно-съдови заболявания. Нещо повече, ниацин също ще помогне при понижаване нивата на холестерола.

Детайли:

Калории: 149.5

Общо Мазнини: 13,3 грама

Холестерол: 61.7mg

Въглехидрати: 4.0 гр

Протеин: 6.1 грама

Това са най-добрите 7 дни и 7 идеи за дневен план за закуска, която ще ви помогне да останете свежи и сити през целия ден; В действителност, това ще сложи край на апетита за вкусна и калорична храна.

ДОБЪР АПЕТИТ НА ВСИЧКИ!