Как да прекарате един Свети Валентин сами

Когато Свети Валентин е близо, много хора от всички възрасти и от двата пола се подготвят за този специален ден. За тези, които са соло и нямат някой специален човек е възможно да бъдат разочаровани от това как да оцелеят на Деня на влюбените, без да бъдат засегнати, когато видяха двойки по улиците или в ресторантите. Ако сте един от тези, които са единични и не знаят, какво да правя на Денят Свети Валентин защото сте единствен, ето някои съвети за това как да прегърне състоянието на връзката си:

Самите на Свети Валентин

Св. Валентин е просто още един ден. Разбира се, това е ден като всеки друг от календара, но наистина трябва да има въздействие върху живота. Това е, което наричаме брилянтен маркетинг на дребно. Прекарайте деня на Свети Валентин, като направите нещо, което обикновено за себе си. Опитайте с посещение на масаж, да се поглезите с маникюр или спа процедури или да се поглезите с нещо като малък подарък за самите себе си.

Да даряваш е определено по-добре, отколкото да получаваш!

Когато правиш неща за други хора, често се отвличат вниманието на хората от собствените си мисли и се концентрират над положителна енергия върху друг индивид. Посетете най-близкия местен магазин и купете неща, които обичате в живота си. Дори и забавни неща могат да прояснят деня със сигурност ще ви накарат да се чувствате добре. Посещение на местна пекарна, на приятели, съседи и съ-работници или служители е също добра идея.

Пийте и хапвайте това, което ви харесва.

Но се уверете, че е в безопасни и умерени количества, за да изпитате удоволствие от нещо, което обикновено стоите далеч. Кога за последен път сте опитвали някои десерти с вечерята? Позволете си да се отдаде на нещо, което ви дава удоволствие.

Работете над своето амплоа!

Много хора са толкова концентрирани върху една връзка, че се отдават на мисли как стресиращо и трудно може да бъде положението им на празник. Добра алтернатива е да работите върху себе си, когато сте сами, отколкото, когато все се притеснявате за нуждите на другите.

Обадете се на други като вас!

Сред мнозинството от ваши приятели и познати, все има някой приятел, който също е единствен. Съберете се заедно и помислете как да прекарате една вечер заедно. Дали да вечеряте или поръчвате хана и да се наслаждавате…. Опитайте да стоите далеч от глупави романтични комедии или не толкова добри любовни истории. Направете този ден време, което да отпразнува приятелствата. Ако не ви харесва една вечер, опитайте романтичните, модни ресторанти и отиде в комедиен клуб.

Чрез разработване на вашата индивидуалност, ще бъдете в състояние да станете по-уверени, по-силни като индивид и готови за следващата си връзка. Гордейте се със себе си за това, което сте сега, а не това, което не е нужно.

Самите хора, имат повече свободно време за семейството и приятелите си, за хобитата, за това, което работят навън, дори и за своите домашни любимци.

Ценете Деня на влюбените, като го прекарате с щастие и радост, така ще да сте в състояние да бъдете себе си за следващия партньор.