Тайната на храни за свежа кожа

храни за свежа кожа

Тайната на храни за свежа кожа е тук!

Има определени храни, които могат да ви помогнат да озарите кожата си, сега разкриваме само онези храни за свежа кожа, които всеки може да похапва …

Те се борят с бръчките, а дори и я карат да блести. Истината е, че кожата е част от тялото. Ако искате лицето ви да свети и изглежда свежо това, с което трябва да се храни цялото тяло, трябва да съответно. Ето защо хората трябва да водят здравословен живот, така че лицата им да не са засегнат. Ето няколко храни, които могат да добавят положителен ефект към ежедневната диета, за да получите идеална кожа.

Различни видове ядки – бадеми

Хората вярват, че ядките са причината, поради, която тяхната кожа повяхва, тъй като вярват, че ядките окачват кръвното налягане. Това не е вярно. Шепа бадеми ще ви даде храната, от която кожата ви се нуждае, за да остане ясна и сияйна. Ядките са богати на витамин B и той ви помага срещу суха кожа и дори помага за възстановяване на клетките. Най-добре е да се откажете от солта и да приемате само безсолни и природни бадеми. Опитайте да не прекалявате с повече от шепа.

Различни видове сирена – кашкавал

Някои твърдо вярват, че сиренето не винаги е добро за здравето. Истината е, че ако включите парче или две сирене в ежедневната си диета, тя ще ви помогне чрез предотвратяване на бактериите в стомаха. Швейцарско сирене, Чедар и Гауда са с високо съдържание на калций и това е защо те са не само добри за зъбите, но също така и за вашата кожа.

Къпини и боровинки – сини плодове

Хубавите неща идват в малки опаковки. Тези малки топчета от къпини и боровинки са може би най-мощните природни храни, против стареене познати в света. Опитайте се да ги ядете на дневна база и ще забележите ефекта. Те ще ви помогнат, като поддържа еластичността на кожата и като ви освобождават от сухота и сърбящи петна по кожата. Те освен това ще помогнат за укрепване на венците и допринасят много за здравето на очите си.

Рибни деликатеси – сьомга и риба тон

Сьомга и риба тон са може би най-силните риби, когато става въпрос за здравни ползи, които да предложи. Тези два вида риба са заредени с много по-необходими омега-3 мастни киселини. Тези омега-3 мастни киселини са богати на витамин D, което е абсолютно необходимо за вашата кожа.

Как Витамин D засяга кожата

Той поддържа чист вида на кожата и насърчава цялостния здрав вид. Има някои хора, които не обичат да ядат риба, тъй като вярват, че това е проява на лош вкус. Винаги можете да си набавите капсули рибено масло, които работят по същия начин.