Спалнята, в която бихте направили всичко

Спалнята във всеки дом е винаги уютна и създава красота на къщата. В резултат на скъпите ремонти, спалнята може да е вашата сбъдната мечта, но и не винаги е необходимо да се харчат пари за луксозни мебели. Ще ви покажем как да създадете спалнята на мечтите си, без да жертвате семейния бюджет.

Всеки човек започва и завършва деня си в спалнята. В тази зала, ние прекарваме една трета от живота си. За да сме бодри и напълно възстановени в старта на новия ден е най -важно леглото. Започнете с избора на матрак. Той е онова, което ще внесе хармония, уют и възможност за пълен релакс.

Чрез създаването на интериор за спалня, може да си позволите да бъдете освободени и непринудени.

На това място е вашата лична територия. Спалнята на мечтите винаги съответства на характера и настроението на нейния собственик. Независимо от това, което искаме като стил и онова, което харесваме, то спалнята трябва да е удобна, а декорът й тих и да не е дразнещ за очите.

Повечето хора, които искат да подобрят спалнята и да се доверят на дизайнерите, а други слушат личните си желания. С внедряване на мека и приятна светлина, в която можете да четете книги, без да пречите на партньора значително ще подобрите обстановката.

Двойките понякога спорят за индивидуална маса или нощно шкафче, където да поставят книга или слънчеви очила. Това е практично решение дотолкова, доколкото пространството разрешава подобна мебел.

И, разбира се, всички ние сме единни в мнението, че уютната спалня е немислима, без изискаността на удобното легло. Направите направете го такова, като добавите подматрачни рамки.

За да създадете една мечтана спалня е необходимо да определите цвета и текстурата. Такива трябва да съвпадат с вашите представи за спокойствие и уют. Помислете за това къде искате да поставите източника на светлина и да направите престоя в спалнята особено удобен.

При избора на дърво за декорация на спалнята, имайте предвид, че всички мебели и други интериорни елементи трябва да бъдат направени от дърво в същата порода. Същото важи и за избора на цветове за мебели. Старото правило е свързано с това, че легло, нощни шкафчета и гардероб в спалнята трябва да са хармонично свързани. Такива може да са в един и същи цвят.

Ако искате да прекарате свободното си време в спалнята, в четене на книги, да говорите с приятели по телефона, не забравяйте, удобния стол. Добре е той да се постави до прозореца или в ъгъла на стаята.

Подовете трябва да са топли, с меко излъчване.

В тази стая трябва да цари чистота и ред. Те са гаранция да се чувствате удобно.

Ниските тавани в спалнята могат да бъдат с визуален лифт, съобразени с цвета и тона на стените.

Ако спалнята ви не разполага с достатъчно място за инсталиране на голямо легло с табла, поставете тапети или боядисайте стените, според съответната част на стената. Този ефективен метод позволява да се спестят двайсет сантиметра от пространството.

Винаги може да импровизирате с цветове и съчетания на мебели. Така ще разширите или придадете по-интимна обстановка на интериора. Повече за матраци София може да научите директно в при покупката на аксесоари за своето легло.