Сексуалният маниер – показва характера на мъжа

маниер

Какво издават характера и избрания маниер

Все не ви се отдава да научите какво иска да каже любимия с половин дума, какъв е неговия маниер?! Насочете се към спалнята… Поведението на мъжа, преди и по време на секс, може да открие голяма част от неговия характер.

Наред с това да помогне да подходите по-деликатно в различните моменти от живота.

Според специалистите, „прелюдията“ са не само възбуждаща част от характера на вашия рицар, но и пълно фиаско в интимността и самоконтрола.

Според сексолозите мъжете се делят на:

Бързак

Той се възбужда на мига и очаква подобна реакция и от половинката. Ласките му започват и свършват с едно погалване по тялото и не се надяват на нищо повече от това, половинката да е по-различно настроена от това да премине сама в „бойна готовност“. Специалистите казват: Той е свикнал да е напълно сам. Травмата му може да е в резултат на стар белег от бивша и не е склонен да се подава на нежност. С такива мъже трябва да сте много внимателни и да сте на тема „търпение“. Понякога нещата просто се случват, а вашият пример може да е заразителен.

Егоист

Иска вие да му помогнете в екстаза, направлява ви, но не дава нищо от себе си и вие да се почувствате добре. Репертоарът му е беден, а докато още се настройвате, той предприема следващо действие. Според специалистите, той е „нарцис“, в пълния смисъл на думата и не се е научил да обръща внимание на чуждите емоции. Обърнете нещата в своя полза именно, чрез огледалото. Правете това, което той прави с вас и ако така му харесва, то продължете в същия дух.

Муден

Напълно изключен е финалът без завършителни ласки. По тялото ви няма и място, което да не е целунато, а той все се бави. Резултат е увертюра, която никак не се равнява на ревност. Това означава, че партньорът ви няма нужната увереност. Страхът е обсебил живота му. Вземете нещата във ваши ръце и не го критикувайте.

Камасутра не е само начин за постигане на взаимно удоволствие

Тя е и начин за опознаване на партньора, негов маниер. Позицията на всеки може да каже много за характера му и за отношението към другия.

Мисионер

Изборът е на позиция отгоре и всеки друг опит за смяната и е увенчан с неуспех. Истината е, че такива мъже изпитват дълбока и истинска привързаност. Според специалистите тази поза е най-добрата, за разкриване на самата същност на двамата партньори. Добре е винаги да се избират положения, в които има визуален контакт.

Адаптиращ се

Тук нежната половинка има кормилото в ръцете си. И не е случайно. Избраникът е по-мързелив, но и дава право на половинката си сама да достигне до „сюблимния“ момент. Такива мъже обичат заради увереността и активността в половинката, която на тях, така им липсва. Съветът на специалистите е да се дава право на позиции, в които и той да е водеща фигура. Това ще се отрази добре на сексуалният муманиер.

Укротител

Харесва само обърнатите с гръб позиции. Такива мъже са властни и дръпнати. Вълнуват се от собствените си преживявания и нужди и никога не са на 100% отдадени. Често такива партньори са подходящи само за една нощ. Съвет по мнението на специалиста е да сте фаталната жена, която до известна степен приема правилата, но и е готова да създаде свои.

Прилепчив

На една страна и прилепен, говори за любов, но и несигурност. Може дори да има силни следи от властни жени в миналото и дори да молби вас за помощ. Специалистите съветват добре да се обмисли решението за живот с такъв човек. Може ли да жертвате емоционалната топлина за сметка на защитник в живота. Всичко обаче си има и положителни страни. Тогава може жената да поеме инициативата, както в живота, така и в леглото.

Спортист

Той винаги и на всякъде е готов за секс, само да е място, различно от спалнята. Такива мъже обичат адреналинът да бушува във вените им и да са под напрежение. Това е техният маниер. Мисли като семейство и дом, ги довеждат до депресии, а възможностите опират до не една и две жени. Предимствата са винаги извънреден и нов секс, но недостатък е, че е твърдо „неподходящ“ кандидат за брак.

Специалист

Той е бог на Камасурта и една нощ с него се помни цял живот. Такъв мъж се опитва да е добър във всеки аспект на живота си. Всяка неприятност се възприема като катастрофа и предизвиква апатия. Като замяна на идеалния секс, такива хора странят от битовизъм.

Колега

Предпочита да сте лице в лице един с друг. Такъв тип е готов на всичко за половинката си. Отношенията винаги са на равноправни начала. Той предлага всичко да се дели, включително сметките.

Научете за Сексуалността на тийнейджърите.